Filmer och filmer - The Last Song

Det man gör när man är sjuk är att titta på filmer, även om jag borde plugga inför historian. Alltså, i två dagar har jag spenderat alldeles för mycket tid framför datorn. Har hunnit titta på: Två avsnitt av Criminal Minds, två avsnitt av Two and a Half Men, The Last SongJohnny English Reborn, American Pie, The Proposal, Bandslam och Sucker Punch.

 

Ronnie's och hennes yngre bror, Jonah's, föräldrar är skilda. Efter att ha bott med sina mamma ska de spendera sommaren i en liten stad vid stranden - hemma hos deras pappa. Ronnie harmas över sin far och har ingen avsikt att vara vänlig mot honom. Efter att hon mött den stilige Will, och börjat falla för honom, återupptäcker Ronnie sin kärlek till musik, något hon delar med sin far. Detta skapaer ett band mellan de två, vilket visar sig vara en av de viktigaste relationerna hon kanske någonsin kommer att uppleva.

 

Älskade The Last Song. Filmer som denna ger en hopp om att sådan kärlek verkligen existerar, och påminner en om att tillslut kommer allting att bli bra. Dessutom är Miley Cyrus och Liam Hemsworth underbart söta tillsammans, både i filmen och in real life.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback