SPN: 6x20 The Man Who Would Be King


SPN: 6x19 Mommy Dearest

Tänkte ställa väckarklockan så att den ringde tre, men efter att ha varit på en överraskningsfest för två kompisar var jag alldeles för trött. Men det gick lika bra att titta på avsnittet när jag vaknade. Jag måste säga er, om ni inte har sett det än, titta. Det är fullt av djävligt många överraskningar.

 

Nedanför finns SPOILERS, så titta bara om du är redo.

 

Jag älskade att Bobby hade en iPad. Av någon anledning tyckte jag att det var hysteriskt. Det känns alltid som att de har kört lite gammalmodig stil i programmet, och plötsligt dyker en iPad upp.

 

Att Dean döper de nya varelserna till "Jefferson Starship" får mig att älska honom ännu mer (om det nu är möjligt). Det gav mig i alla fall the giggles.

 

Jag skulle inte haft något emot att Joy Silver skulle överlevt. (Och det här handlar absolut inte om hans fina utseende.)

 

Jag vill verkligen inte att Cas ska vara/bli ond. Jag vet att det är många som är glada över denna vändning, men jag vill verkligen inte att det ska bli så. Cas ska vara god. Jag vill inte att han ska bli som, t.ex. Uriel. Jag vill ha kvar samma gamla vanliga Cas som inte förstår skämt, ironi och som håller på att lära sig hur man ska bete sig när man är omkring människor. Jag vill bara inte förlora min Cas.

 

Och Crowley. He's back! Jag gillar faktiskt Crowley. Han har humor, det måste nog alla medge. Visst, han har gjort lite hemska saker, och bilden där han kysser Bobby (för att sluta kontraktet) har lämnat hemska mentala bilder kvar i våra huvuden så är han inte lika hemsk som t.ex. Lucifer. Men, om han är en anledning till att Cas lämnar den goda sidan... jag kommer inte hata honom, men jag kommer troligen att gilla honom mindre.

 


 

Tänkte ladda upp lite screencaps senare. Eftersom programmet sändes för omkring nio timmar, och ungefär hela USA sover vid det här tillfället tror jag att det kommer dyka upp flera bilder i kväll. Fast jag känner mig lite otålig. Jag vill se bilder nu.

Grattis till William och Kate!

Jag tror ingen har missat att William och Kate har gift sig idag. Eller kanske så har du det. Jag tänkte först att det inte var något stort, jag menar när Viktoria och Daniel skulle gifta sig kunde jag inte komma på en enda grej som var tråkigare än det. Men nu, jag är nästan lite för intresserad.
Fast jag måste medge att varken Kate eller William fångade min uppmärksamhet. Sanningen är att jag aldrig funnit William särskilt attraktiv, det är snarare hans lillebror som... ja, är snygg.
Jag menar, är inte han underbar? Jag vet att han har ansetts vara en rebell och lite "stygg". But still...

HP and the Deathly Hallows Part 2 Trailer

 

 


SPN: Clip from Mommy Dearest


Glee: Born This Way


Glee: 2x18 Born This Way

Har tyckt att Glee blivit lite sämre de senaste avsnitten, men det här gör upp för det. De första tio minuterna fick mig att förlåta skrivarna för de tidigare tråkiga avsnitten. Jag älskar att de tar upp problem med självkänsla och om att vara nöjd med sig själv.

 

Kurt kommer tillbaka! Även om jag är en stor Klaine shipper så saknade jag den tiden då Kurt fortfarande var kvar i skolan tillsammans med resten. Och jag längtar tills den dagen då Rachel och Finn blir tillsammans igen.

Ibland tror jag att Misha vill skrämma livet ur oss

Igår blev det bekräftat att Supernatural kommer att få en sjunde säsong. Det har även flugit omkring en hel del rykten om att Castiel kommer att bli dödad, och att Misha Collins inte kommer att återvända för den nya säsongen. Jag älskar Misha otroligt mycket, men det här skrämde mig lite innan jag förstod att ryktet verkligen var falskt.

 

Det är svårt att förklara hur mycket jag älskar Misha. Det här får mig att skratta. Han fick verkligen min dag att bli ljusare. Både att Supernatural får en till säsong, och Misha's sätt att berätta det.

 

J2's bodyguard och Jensen's fru Danneel har även använt twitter för att berätta att ryktena är sanna.

Spinning Round and Round


"You May Say I'm a Dreamer"


"The one in the dirty trenchcoat."


The Killing Bullet