HP and the Deathly Hallows Part 1 på NDS

 

 

För tre dagar sedan var jag och såg Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 igen. Den här gången med en kompis som inte sett den tidigare. Inget slår den gången då man ser en bra film för första gången. Men det kändes som att filmen blev bättre den här gången eftersom jag lade märke till saker som jag tidigare missat.

 

Kände att jag behövde något mer som var relaterat med den här filmen, och Harry Potter. Vandrade därför iväg till GameStop. Köpte Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 till mitt Nintendo DS, som dessutom var på rea.

 

 

Har börjat spela ordentligt idag. Har varit på bröllopet, Grimmauld Place (Sirius hem), inne på Ministeriet och snott ett horcrux från Dolores, just nu håller jag på att kampa ute i skogen. Det jag saknar i spelet är musik. Musiken i Harry Potter filmerna är bäst, och det skulle inte skada att få lyssna på samma bra-iga musik när man spelar.

Harry Potter

Det var ett tag sedan jag bloggade.
Men det är eftersom TUMBLR har tagit över mitt liv.
Har börjat se om alla Harry Potter filmerna efter att jag varit och sett Deathly Hallows Part 1. Tittar inte på dem i någon speciell ordning, men har bara femman kvar. Dessutom ska jag även läsa om alla Harry Potter böcker innan Deathly Hallows Part 2 kommer ut. Det blir en hel del läsning. Men man får aldrig nog av Harry Potter.