To This Day Project


My head, my soul, my memories

Efter mycket slit är jag äntligen klar med de inlämningar, redovisningar och prov som ska vara gjorda före sportlovet. Jag känner mig så otroligt lättad. Kan äntligen andas ut! Fast dessa dagar har inte bara varit fyllda med stress. Egentligen är det inte mycket att skriva om. Tycker bara det är fantastiskt hur vissa människor kan få en att må bra så lätt.
 

Happy Valentine's Day! ♡

Har placerat mig framför TV:n med ett (enligt mig) välförtjänat mellanmål bestående av scones och en kopp te. Körde alltså mellis á la Storbritannien. Det känns som grädden på moset. Inte för att min dag har varit en av de fantastiska dagarna då man inte kan sluta le, men bra har den varit.
 
 
Hoppas alla har haft en fantastisk alla hjärtansdag! ♡

we are the same and you're in my mind

En ledig dag mitt i veckan sitter aldrig fel, även om sportlovet inte ligger långt bort. Det här har nog varit en av mina mer oproduktiva dagar, även om jag inte skulle kalla dagen bortslösad. Har skrivit om företaget AstraZeneca; ett projektarbete som ska redovisas nästa vecka (gulp), tittat på Youtube-klipp, läst bloggar; bl.a. Zoes (även känd som Zoella), gått igenom tumblr och även fixat lite i mitt rum; min säng har numera ben.
 
Har även lyckats samla ihop lite inspiration under dagen. Medger att det mesta kommer från Zoes blogg. Ska börja säga ja till saker jag vanligtvis inte skulle. Ska försöka tänka positivt. Ska försöka inse att man inte behöver känna sig lycklig hela tiden för att må bra. Ska hitta saker jag tycker om att göra. Ska hitta saker jag skulle vilja göra, och sedan göra det.
 
 

Pancake Day

 
 
Som alla säkerligen vet var det fettisdagen igår. Här i familjen Larsson bestämde vi oss för att byta ut detta mot pannkaksdagen (som man bl.a. firar i Storbritannien). Fick idén efter att Jack Harries lagt upp en bild på instagram på sig själv med en tallrik pannkakor, och lyckades få med hela familjen på att det var en perfekt dag för pannkakor.
 
Jag och lillebror stod och stekte pannkakor i nästan 45 minuter, vilket resulterade i en sen middag - men det var definitivt värt det. Jag menar, det är inte mycket som slår hemmagjorda pannkakor med tillbehör som banan, blåbär, grädde och nutella.

Arbete på Friends Arena

 
Gårdagen bestod av två stora event. Det första var det muntliga provet i matte. Var otroligt nervös inför detta, och tyckte det gick sisådär. Fick resultatet idag, och förstår inte riktigt hur det fungerar men jag fick full pott (7/7). Måste även lägga till att jag idag fick tillbaka historiaprovet (som gjordes i fredags), och det gick betydligt bättre än vad jag hade trott.
 
I alla fall, efter matteprovet begav vi (jag och the crew) till Friends Arena där vi hade arbete att utföra. Vi skulle sköta garderoberna. Det gick bra, och var inte så farligt som jag hade trott det skulle vara. Dessutom fick vi gå och titta på matchen i omgångar. Jag och Reebok fick se  Sveriges första mål, och även två av Argentinas. I loved it!
 

my cup of tea

 
Sitter hemma i soffan och tittar på youtube-klipp samtidigt som TV:n är på och visar Master Chef. Halsonten har hittat tillbaka till mig och även dragit med sig en liten feber. Urgh!!! Försöker dricka så mycket te som möjligt istället för att vända till alvedon.
 
Målaren har idag börjat arbeta på mitt rum, och efter att jag inte kunnat bestämma mig för vilken färg/tapet jag ville ha min "fondvägg" i fick det helt enkelt bli vitt. Funderar nu på hur jag vill ha resten, alltså möblerna och vad jag vill "uppdatera". Och på tal om att uppdatera har jag bestämt mig för att byta ut min iPhone 4 mot en 5:a (dels för att jag behöver mer utrymme).

We let it go

Historiaprovet gick inte värst bra. Är inte ens säker på att jag får E. Men var egentligen mest orolig före provet. Efter glömmer jag nästan bort att jag gjort det. Det är som att det inte spelar någon roll längre. Nu ligger i alla fall området Sveriges historia 1939 - idag bakom mig.
 
Skoldagen har flytt på ganska bra trots min trötthet. Historia, matte, lunch, geografi, sam. Och med inställd spanska slutade jag tio i tre. Weehoo! Fredag, gud vad jag har saknat dig.
 
Har varit och handlat mat med pappa och passade då på att stoppa ner en hel del mumsiga saker i matkassarna, som t.ex. en hel del frukter (bananer såklart), keso, avocado och frysta bär. Nu är det goda frukostar och mellanmål som gäller igen.
 
I förra inlägget la jag upp en video med tvillingarna Harries som jag har storförälskat mig i. De är helt underbara. Jag menar, marry me!