Besök på KICKS

 
 
I julklapp av morbror och morbrors sambo (som är chef över ett par Kicks uppe i Norrland) fick jag och syster min att vi skulle gå till Kicks för råd och produkter. Vi fick tips om hudvård samt smink (vilket jag ärligt kan medge jag hade noll koll på), i detta ingick en sminkning, vilket hjälpte att se vilka färger som passade ens hudtyp samt hår- och ögonfärg. På slutet fick vi de flesta produkter som hade använts köpta åt oss (med rabatt). Blev helt överväldigad av denna julklapp, och jag känner mig otroligt tacksam.
 
Efteråt blev det en väldigt sen lunch, passade på och tog en liten pizza. Det var ärligt talat en superdag, är så glad över den familj jag har.

The Fault in Our Stars trailer


Legend

 
  "He is Day, the boy who walks in the light.
  She is June, the girl who seeks her brother’s killer.
  On the run and undercover, they meet by chance.
  Irresistibly drawn together, neither knows the other’s past.
  But Day murdered June’s brother.
  And she’s sworn to avenge his death…”

helg på landet

Ett sent gott nytt år!, men som man säger: bättre sent än aldrig.
 
Sitter nu ute på landet och det är snart dags att åka hem. Skolan börjar på tisdag - panik! I alla fall, familjen Larsson har varit ute på promenad och klättrat på berg och lekt agenter (influens från 24). Kusinerna har varit här. Jag har äntligen börjat läsa The Fiery Heart, och har åter insett hur mycket jag älskar denna serie (SYDRIAN 4EVAAAH!). Har övat på mitt tal en gång - ska spela in det samt mejla det till min lärare imorgon. Det blir min första och otroligt sena inlämning. Skäms otroligt för det. Tittade på Björn Bröder igår. Det finns så mycket kärlek i och till den filmen.
 
Lite sammanfattning om helgen.
Hoppas att ni har ett bra lov och inte har allt för mycket panik inför skolstarten.