Uppsala

Igår åkte jag och Lovisa till Uppsala för att träffa hennes kompis John. Först var jag lite osäker gällande följa med delen. Jag tänkte att det säkert skulle bli lite jobbigt och konstigt för mig att vara med eftersom de säkert skulle sitta och snacka hela tiden och jag skulle sitta lite bredvid och vara helt tyst. Men så blev det inte... Jag var inte lika flummig som jag brukar vara (ibland).

Lovisa och jag åkte tjugo i tolv till Upplands-Väsby och där tog vi ett Upptåg till Uppsala. När vi var framme insåg jag att jag behövde gå på toa så vi började gå för att hitta en toa och bestämde oss för att efter det skulle Lovisa ringa/sms:a John och säga att vi var här. Fast sedan så är John på andra sidan gatan med sin kompis som jag tror hette From. I alla fall så går vi till McDonalds för att äta. Lovisa beställer som vanligt en mellan chokladmilkshake och en chicken wrap, jag beställde ett glas fanta och pommes frites. Jag åt typ två pommes innan jag blev mätt, John och From åt upp det Lovisa inte åt upp, eller de rättare sagt snodde hennes milkshake och sedan fick de även mina pommes frites.

Sedan vandrade vi omkring lite och gick tillslut till en park. Kommer inte ihåg vad den heter typ stadsparken eller någonting sådant. Vi hade lite roligt där, satt ner i gräset och snackade. Ellie Froms kompis kom även dit. Efter det vandrade vi omkring lite mer. Sedan gick Ellie och From någon annan stans och vi gick till en annan park och satt där ett tag. I den parken hittade vi bl.a. flygande maskar vilket vi alla tyckte var otroligt underhållande. Förutom när en mask bestämde sig för att fastna på min tröja då jag fick lite panik. efter parken gick vi till McDonalds för att äta middag.

Lovisa beställde en stor choklad milkshake så att hon och John kunde dela, en chicken wrap och två pajer till John (en jordgubb och en äpple). Jag själv beställde pommes, 6 st chicken mcnuggets och ett glas fanta (röd fanta som jag är lite galen i). Jag orkade några pommes och fyra chicken mcnuggets och jag borde ha orkat mer eftersom jag inte har ätit något på typ hela dagen men men. John fick det jag lämnade. Och sedan för att jag var så slut på energi köpte jag en glas med nonstop bara för att få i mig lite energi. Vi gick ut från McDonalds då det började lukta prutt. Innan det hade både Lovisa och John snott lite av min glass.

När vi vandrar omkring och jag går omkring och äter min glass och är nöjd med livet tappar jag skeden. Jag försöker dricka glassen vilket inte går så bra. Jag får glass över hela näsan och medan Lovisa hjälper mig att få bort det så snor John min glass och börjar blanda med sitt finger för att få upp glass. Så han är den som äter upp glassen... I alla fall vandrar vi omkring lite mer innan vi går till tågstationen.

Där sitter vi på ett par bänkar ett tag och både Lovisa och John får till varsit creepy face. Jag tänker inte ens försöka. Sedan eftersom John hade lovat att snacka lite brittiska så börjar han läsa ur Vamprie Diaries som han har i sin väska. Det första han slår upp är en sex scen. I alla fall så är hans brittiska awesume.

Sedan åker vi hem. Och jag har bestämt mig för att nästa gång Lovisa ska träffa John så vill jag vara med. Dessutom vill jag åka till Uppsala igen.

I alla fall är jag glad att jag följde med. Det var roligare än jag hade trott.

♪ Greyson Chance - Paparazzi ♪

Den här pojken är helt otrolig. Jag menar, lyssna bara. Och han är bara tolv. Amazing!

Tisdag

Sitter i skolan och har precis fyllt i en sådan Olweus grej. Alla har tröttnat på det efter många år av samma sak om och om igen. Man ska fylla i om man blivit mobbad, om man har mobbat någon och om man har sett någon bli mobbad. Jag har inte blivit mobbad, jag har inte mobbad någon och jag har inte sett någon bli mobbad. Då blir det mer så man sitter och klickar sig framåt.

 

Just nu känner jag mig ganska lugn, men jag vet att så fort nästa lektion börjar och så fort jag kommer hem så kommer jag bli otroligt stressad. Imorgon har vi en engelska redovisning. Man ska ha valt en låt och så ska man snacka kort om den innan man spelar upp låten. Jag har valt låten 'Falling In Love' som såklart är gjord av McFly. Jag har skrivit klart min text, som jag gjorde igår, jag måste bara träna in den så jag kan prata flytande i morgon. Jag är skit nervös inför sådana grejer det är därför jag känner mig lite skakig. Jag önskar att vi fick en till lektion för att förbereda oss, vi har faktiskt bara fått två lektioner. Men jag vet inte... jag hoppas det går bra i alla fall.

 

Sedan har vi spanska prov på torsdag, som vi egentligen skulle ha idag fast ingen visste om det. Vår spanska lärare var snäll och flyttade fram det till nästa lektion, som tur var. Jag måste träna till det också. Det blir lite sista dagen plugg de närmsta dagarna, idag ska jag plugga engelskan som är till imorgon, och imorgon blir det spanska plugg som är till dagen efter.

 

Jag önskar att de kunde tänka på oss lite, alla vill ge oss läxor och tänker inte på att vi kan bli urstressade... om man nu kan bli det.