The Incredibles

Tittade på The Incredibles medan jag gjorde läxan. Eller, det stämmer nog mer om jag säger att jag gjorde läxan medan jag tittade på The Incredibles. Den filmen är en av mina favoriter från Pixar. Och Dash. En helt underbar karaktär. De har planerat en andra film, men det kommer att dröja ett tag (just nu håller de på med Cars 2 och Monsters Inc 2).

 

Bob, Helen, Violet, Dash och Jack-Jack utgör The Incredibles

Thoughts during/after seeing the season finale of Supernatural

Denial: Oh god no. NO. Cas isn't evil, he isn't. He's just playing. The boys will be okay. He won't kill them. He's their family. Sam will be okay. He can get over hell. Nothing bad will happen. Balthazar isn't really dead. It was a double like Gabriel used to use. Oh god no.
Anger: KRIPKE HOW COULD YOU DO THIS TO US? HAVE WE NOT LOVED YOU ENOUGH? WHAT IS WRONG WITH YOU OH GOD I WANT TO BURN EVERYTHING IN A CEILING FIRE. I REFUSE TO DEAL WITH YOUR SHIT.
Bargaining: Please just fix it? I promise I'll never complain about an episode again! I'll sacrifice as many virgins as you want me to just please fix it?
Depression: Leave me alone to die. I see no point in living anymore. Go. Get out.
Acceptance: This is going to be a long hellatus. May as well re-watch all the seasons.

HG: First Look at Katniss

Tidigare har jag fört fram mina åsikter om de valda skådespelarna som kommer dyka upp i The Hunger Games. I början var jag helt emot Jennifer Lawrence - men efter att jag nu sett henne som Katniss (ovan) så har jag börjat acceptera henne. Hon ser inte riktigt ut som min Katniss, men jag tror att hon kommer göra rollen rättvisa.

 

Det här är första bilden på Jennifer som Katniss. Jennifer har färgat håret brunt. Hon har håret i Katniss's fläta. Hon har Mockingjay broschen, och pilbågen. Det enda jag hoppas på är att de piffar upp henne lite inför filmen. Och med piffa upp menar jag få henne att se mer sliten ut.

Re-reading Eragon, igen

Började läsa Eragon igår.

 

Tycker att det är dags för Murtagh att dyka upp. Fast samtidigt så vet jag att när han dykt upp dröjer det inte länge förrän Brom försvinner. Det här kommer låta konstigt, men gud vad jag saknat karaktärerna. Ibland är det konstigt hur fäst man blir vid karaktärer.

 

Den här serien har gett mig så mycket. Dags för töntigheter. Under en period var jag och en kompis helt galna i den här serien. Det var det enda vi pratande om. Vi lärde oss språket. Jag gjorde en mini version av Murtagh's svärd (inte Zar-roc). Vi döpte alla bollar på min studsmatta efter karaktärer. Vi åkte omkring på två minibilar - min kompis åkte på den blåa - Saphira och jag åkte på den röda - MD (eftersom Thorn's namn då ännu inte avslöjats). Och nej, vi var inte så små som ni kanske tror.

 

Atra esterní ono thelduin. Mor'ranr lífa unin hjarta onr. Un du evarínya ono varda.

The Vampire Diaries dudes


HP and the Deathly Hallows Part 1

Det är svårt att förklara hur mycket jag älskar Harry Potter, och alla karaktärerna. Det känns konstigt att det bara är en film kvar. Jag vill inte att det ska ta slut.

 

I open at the close

Harry Potter fest

Jag hade jätteroligt i går.
Alla åtta (mig inkluderat) hade blivit insorterade i ett hus. Två till varje hus. Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw, Slytherin. Själv var jag en Gryffindor. Man fick klä upp sig i "skoluniformer". Själv hade jag en vit skjorta instoppad i en svart kjol, min Gryffindor slips, robe och trollstav (från Wizarding World of Harry Potter).
Till middag blev det pannkaka med massor av tillbehör: nutella, bär, socker, butter beer syrup (sirap), glass, grädde, sylt och några fler saker. Det var läskigt mättande, jag behövde bara äta två pannkakor innan jag var mätt. Fast jag orkade ändå lite snacks. Chips, dipp, gurka, godis och ostbågar åt vi medan vi tittade på Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1.

 

Hade faktiskt köpt jelly beans. Satte en fin liten skylt i skålen. Jag älskar hur det såg ut. Det såg verkligen ut som Bertie Bott's Beans in Every Flavour.
Fick även jättefina presenter:
 • Nalle Puh Pezz
 • Jelly Beans
 • Peter Pan plushie som min kompis har sytt för hand
 • Tröja
 • Massor av chupa chups (klubbor)
 • Kit från Body Shop
 • Nutella
 • Presentkort på BR
 • Presentkort på Akademibokhandeln
 • Armband
 • Silly bandz
Kände mig väldigt glad när jag vaknade upp på morgonen, vilket inte är så vanligt.

The Hunger Games Cast

Huvudrollerna i The Hunger Games har nu blivit utdelade. Själv är jag ganska besviken med valet av skådespelare. Den enda jag kan acceptera är Josh Hutcherson som Peeta (fast jag önskar att hans hår var lite längre). Han som ska spela Haymitch är helt felt. Jag vet att de inte kan göra alla fans nöjda, men själv vill jag se Robert Downey Jr. som Haymitch.

Trött på skolan

Jag orkar verkligen inte anstränga mig tillräckligt för att göra läxor. Trots att jag verkligen måste göra det. Jag har muntlig bokredovisning nästa vecka, eller kanske på fredag. Jag vet inte riktigt. Jag vet att om jag inte tränar kommer det gå väldigt dåligt, men jag orkar verkligen inte anstränga mig. Jag är för trött på skolan för tillfället.

Glee: I'm Not Gonna Teach Your Boyfriend How to Dance with You


Inheritance: Lösa band

Tänkte även göra en lista på det. Förlåt om jag tråkar ut dig, men jag älskar den här bokserien. Jag hade faktiskt gett upp hoppet på Chris, och att boken aldrig skulle komma. De "lösa banden" som finns på listan är saker som dykt upp i de tre tidigare böckerna, men det är inte bekräftat att alla kommer att lösas.

De lösa banden (som jag är intresserad av)
▶ Angela spådde att Eragon skulle ha en romans, vilket inte har hänt ännu.
Jag tycker inte att Arya och Eragon passar tillsammans. Det känns som att Arya aldrig kommer att älska Eragon, som han älskar henne.

 

▶ Eragon's sanna namn.

 

Mer om Saphira's föräldrar. Vad som hände med dem, och ifall de även är föräldrar till Thorn och den (ännu ofödda) gröna dragen.

 

Vilka Brom's sju sista ord till Eragon var.
Jag önskar verkligen att Brom fortfarande var i livet. Jag menar, jag saknar honom och det känns sorgligt när jag tänker på hur mycket enklare det skulle varit för Eragon om han hade haft Brom vid sin sida.

 

Om Angela's spådom om att Eragon kommer att lämna Alagaësia för alltid är sann.
Jag vill inte att Eragon ska lämna Alagaësia, men när han gör det kommer det säkerligen vara av goda anledningar.

Inheritance (sista boken om Eragon)

Äntligen har vi ett datum. 8 November 2011!

 

Det känns som att jag har väntat i en oändlighet på det här. Den fjärde och sista boken. Jag hoppas att Galbatorix blir besegrad (dör) och att Murtagh frias från sitt löfte. Har alltid varit en Murtagh tjej. Hade en förfärlig förälskelse på honom förut. Hoppas verkligen inte att han kommer att dö. Kommer att bli arg på Chris då.

 

Det är oftast så att mina favorit karaktärer dör, det känns som det i alla fall. Vissa kommer tillbaka, men ändå. Jag får uppleva smärtan hur det skulle kännas att förlora dem. Gaara - Naruto (kom tillbaka). Ace - One Piece (jag saknar verkligen Ace). Dean - Supernatural (kom tillbaka). Freddie - Skins. Tyck synd om mig folk!

Supernatural: 1x15 The Benders


Sol, sol, sol

Tänker göra precis som alla andra och informera er om det varma vädret. Spenderade de tre sista timmarna av skolan utomhus. Småbarnen höll på att samla insekter, och en liten kille stoppade grenar i min tröja. Det var otroligt varmt ute, men härligt. Sommaren är här, och jag hoppas att vädret äntligen har kommit ur tonåren. Ingen är sugen på snö igen. Eller regn för den delen. Jag vill ha sol hela sommaren.

Michael Trevino and Candice Accola


Förstår äntligen varför Vampire Diaries är så uppskattat

Har nu tittat klart på hela första säsongen, plus två avsnitt från andra säsongen. Det har fått mig att ändra uppfattning om flera karaktärer. Jag har börjat uppskatta de mindre karaktärerna allt mer och mer. Som Caroline och Tyler. Jag älskar hur Candice och Michael framträder rollerna.

 

Jag längtar tills det kommer mer om deras delade relation, och Tyler's förändring.

Eragon eller Korpens Port

Nästa sk olarbete är muntlig bokredovisning.

 

Vi ska ha läst ut en bok tills på tisdag, och jag har inte börjat än. Känner inte för att läsa en ny bok, vill läsa om en gammal bok (dels för att det är enklare att göra en bokredovisning på någonting jag har läst ett par gånger, men även för att jag inte känner mig sugen på att läsa något nytt). Det står mellan Eragon och Korpens Port.

 

Eragon handlar om pojken Eragon. En dag när han är ute och jagar hittar han ett ägg. Ur ägget kommer en safir blå drake som han döper till Saphira. Han vet inte att drakar bara kläcks ur sina ägg när den har kommit i kontakt med sin riddare. Eragon blir utvald till drakryttare, men inte bara det, det gör att han även dras med ut på äventyr med den gamla sagoberättaren Brom. Han möter även alven Arya, och rebellen Murtaugh.

 

Unga Matt Freeman åker fast när han och en kompis gör inbrott på ett lager. Eftersom han inte är straffmyndig skickas han ut till en kvinna på landet där han sätts i arbete. Där ute märker han att det är något fel med byn han hamnat i. Det är inte bara kvinnan som beter sig underligt. Under natten hör han konstigt mässande och när han försöker ta sig därifrån kommer han tillbaka till samma väg om och om igen. Samtidigt förändras även Matt.

 

Jag vet verkligen inte vilken bok jag ska välja.

SPN: 6x21/22 Let It Bleed/The Man Who Knew Too Much Promo


⚡ The Magic Never Ends ⚡

Tänk att det snart är slut. Men Harry Potter kommer alltid att finnas i våra hjärtan. ♥

SPN: Nytt avsnitt i kväll!

Jag känner mig otroligt uttråkad i väntan på nästa avsnittet (The Man Who Would Be King). Förra veckan hade jag tänkt stanna uppe och se avsnittet men jag var helt slut och somnade lite tidigare än vad jag hade tänkt mig. Avsnitten sänds klockan 21.00 i USA på kanalen CW, här i Sverige är det mitt i natten, klockan tre på morgonen om man ska vara mer exakt. Ni kanske förstår att jag var lite trött.

 

Men idag (eller ja, det är ju egentligen i morgon) kommer jag att hålla mig vaken för jag står inte ut med att vänta några extra timmar innan jag får se avsnittet. Lite inte på mig när jag säger att jag ska hålla mig vaken. Jag är alldeles för trött för det hela tiden.

 

Det känns som att otroligt mycket kommer att hända. Jag har läst ett par spoilers, och jag är faktiskt rädd. Rädd för det som kommer att hända och det som kommer att förändras. Och det är ändå två avsnitt kvar till säsongens avslutning. Jag känner mig lite tom inombords.

 

Visst, ni kanske tycker att jag överdriver, men det är så kärt Supernatural är för mig. ♥

Cory Monteith Silly Laugh


SPN: 6x20 The Man Who Would Be King

Gosh, jag har svårt att vänta på nästa Supernatural avsnitt, The Man Who Would Be King. Det finns en sida som jag är medlem på, och väldigt många lägger upp spoiler, och deras teorier om hur avsnittet kommer att gå, och hur hela säsongen kommer sluta. Jag är rädd, nervös och uppspelt. Jag är rädd över vad som kommer att hända med Sam, Dean och speciellt Cas. Och relationen mellan de tre.

 

Jag vill se det nu! Men ändå inte. NERVÖS!

♪ Glee - Songbird ♪


Vampire Diaries Säsong 1

Började följa Vampire Diaries när det sändes på TV, men jag tittade bara två avsnitt på TV:n och började sedan titta på datorn eftersom jag inte orkade vänta tills nästa avsnitt. Fast sedan tappade jag bort mig, och det blev en stor paus, sedan har jag försökt börja titta igen men inte funnit orken. Så när jag var och handlade idag bestämde jag mig för att köpa hela första säsongen på DVD.

 

 

Har läst böckerna men de skiljer sig väldigt mycket från TV-serien. Fast jag är ganska glad över det. Böckerna är bra, men TV-serien är faktiskt lite mer spännande. Dessutom, Ian och Paul's utseende går inte för hackor.