STÄDNING

Idag ska jag göra några allvarliga uppgifter som jag har planerat att göra ett tag.

 

Första grejen är att jag ska städa mitt rum. Det ser ut som att någon har exploderat här inne, och att den någon var fylld med kläder, kuddar, damm och böcker. Mitt rum ser inte så gästvänligt ut.

 

Andra, jag ska pröva hur bra mina sy skills egentligen är. Jag behöver göra en kjol till min Naruko cosplay, och om mina sy skills är bättre än vad jag anar så kanske jag även kommer att göra Lucy's dräkt själv, istället för att köpa den och slösa massor av pengar.

 

Tron på att jag kommer lyckas med det här på bara en dag… jag vet inte. Jag blir alltid distraherad av saker, och jag glömmer bort vad det är jag egentligen ska göra. Just nu, ska jag egentligen städa mitt rum, men jag tänkte att jag kunde skriva det här och informera er om det, så att alla hänger med i svängarna. Någon minut tidigare höll jag på att samla ihop alla hårsnoddar och bestämde mig för att pröva Lucy's frisyr. Det ser faktiskt ganska bra ut, men min hårfärg är lite mörkare än Lucy's.

 

SLUTA DISTRAHERA MIG! TT_TT


Soul Eater Ending 1 - I Wanna Be


Lugg på sned

Ska snart iväg med mamma för att klippa lugg, men inte vilken lugg som helst utan en sned lugg. Just nu har jag blont (lite guldaktigt) lockigt hår som slutar lite ovanför my boobies, när det är plattat går det lite nedanför. Jag tänker klippa lugg eftersom jag aldrig har prövat något nytt med frisyren. Men, det senaste halv året har det hänt en del grejer och nu är jag redo för en förändring.

 

Är faktiskt riktigt nervös eftersom jag är orolig över resultatet, men om det blir helt hemskt så får man tänka på att hår växer ut igen.

 

Dessutom, lugg är awesome! ^_^Tumblr

www.fuckyeahnaruko.tumblr.com

Pocky

In town they have one store called Hong Kong Trading, this store sell pocky. I haven't eaten pocky in a really long time, about two months, because they ran out of it. Now they have POCKY again. I'm so happy.

 

I stan finns det en affär som heter Hong Kon Trading. Den här affären säljer det bästa snacket/godis sorten någonsin, nämligen pocky. Jag har varit utan pocky under en väldigt lång period, kanske två månader. Senaste gången jag var där var det slut, men nu har det kommit tillbaka. Och gissa vad jag sitter och gnager på nu, juste, POCKY.

 

Jag böjade äta på ett packet för tjugo minuter sedan, och det är redan slut. Men jag ska inte öppna ett till eftersom det kommer sluta med att jag äter upp alla mina tre paket med pocky.

 

Pocky is the best

 

Tyvärr så finns det bara fyra smaker, två som alltid finns om de har pocky, choklad och jordgubbe, och sedan två smaker som ibland dyker upp, banan och mjölk. Jag hoppas att fler smaker kommer hit inom en snar framtid.

 

När det har snöat kommer jag och några kompisar åka till Uppsala, där har de stora pocky paket, jag ska även se om de har några fler sorter.


Gamla saker

When death is near and nice I will be there for you.

Yaah, skrev den här texten för omkring två år sedan, då jag var tretton. Var väldigt mycket för mörker då, är det fortfarande men då uttryckte jag mig, det har jag slutat med. Borde börja med det igen…

 

En konversation som ägde rum under spanska lektionen mellan vår lärare och en elev.

L: "Men om du kör en långtradare med alla på skolan?!"

E: Men bara för 500 kr."

L: "Du kan få en cheeseburgare av mig… för det är ju ingen big dela."

 

Skapade även en lista för några år sedan som säger vilka Vänner karaktärer som jag och mina vänner passar som.

Julia: Chandler

Lovisa: Joey

Jag: Phoebe

Hanna: Rachel

 

Så här roligt kan man ha när man är yngre, eller ja, för två år sedan.


Party of Awesomeness

Hade fest igår, trotts att jag fyllde år för ett halv år sedan.

Hade otroligt roligt. Vi åt tacos, glass, chips, ostbågar, drack skit mycket läsk och annat gott. På slutet var alla otroligt mätta. Kändes som att man skulle sprängas. Fast egentligen åt vi inte så mycket av varje. Inte jag i alla fall. Men det var otroligt roligt.

Fick massor av fina presenter av tjejerna:
~ En cupcake ask
~ Såpbubblor
~ Toy Story 3 ritbok
~ Tuschpennor
~ Nitarmband
~ Chokladpraliner
~ Presentkort på Carlings
~ Ring med dödskalle på
~ Piprensare
~ Napp
~ Nappflaska
~ Potta
~ Smoothie som egentligen är gjord för bebisar
~ True Blood: Dead Until Dark
~ Och ett par fina kort

Hade jätteroligt. Inget kan slå den kvällen. Vi pratade och jag vet att jag nämnt det ett par gånger men vi hade jätteroligt. Kommer alltid komma ihåg den här kvällen.