Midsommar

Midsommar firandet i år har varit extra roligt.
Och det är bara för att två av mina sysslingar varit ute på landstället tillsammans med oss. Senaste gången jag sett dem var för två år sedan, och mycket hade förändrats. Den äldsta, syssling #1 är lika gammal som mig, alltså sexton, och den andra, syssling #2 är lika gammal som syrran, alltså fjorton. Alltså senaste gången var jag och syssling #1 fjorton, och syrran och syssling #2 tolv. De var längre, och inte lite. Syssling #1 är nu 1,94 m, och syssling #2 är 1,80 m. Det betyder att båda är längre än mig. Det var i alla fall sjukt roligt att se dem igen.

 

Dem två sysslingarna är de artigaste och trevligaste personerna jag känner, plus de är grymt underbara. Jag hade roligare än vad jag haft på länge, och jag mådde otroligt bra i deras sällskap. Vi spelade kort, körde några lekar, badade (de flesta av oss), bastade (vilket jag inte brukar gilla, men eftersom det var rätt sällskap så var det faktiskt roligt), åt jordgubbar och ostbågar, och vi tittade på Star Wars (II och III).

 

Jag älskar Star Wars, och det visade sig att syssling #2 tyckte likadant. Det var underhållande att titta på de två filmerna med dem. Efter vi tittat på Star Wars II pratade vi om det hela dagen, plus Sagan om Ringen vilket gjorde de andra lite irriterade eftersom de inte kunde lika mycket om det som vi. Syssling #1 fick för sig att jag kunde filmerna utantill eftersom jag ibland satt och mimade med linjerna, och visste det mesta som skulle hända. Dessutom fick han för sig att jag spelade World of Warcraft i hemlighet.

 

Jag tänker inte skriva så mycket mer eftersom vi gjorde en hel del. Men jag hade grymt roligt.

 

KYCKLING BAKAR BRÖD!


Kung Fu Panda 2

Källa: Tumblr

 

Den är nästan lika bra som första filmen (och eftersom första filmen äger så är det ett väldigt bra resultat). Enligt mig finns det inte många bra uppföljare till tecknade filmer, och definitivt ännu färre som når samma level av awesomeness som ettan gjorde. Men DreamWorks har lyckats otroligt bra med Kung Fu Panda 2.

 

Jag tänker inte skriva något mer för jag vet att det kommer att sluta med att jag avslöjar hela filmens handling och slut. Men gällade den här filmens fiende Shen. Shen är en (vit) påfågel. Enligt mig är han inte speciellt stilig på nära håll, men när han slåss och rör sig. Gud, det ser gudomligt ut. Fast jag måste medge att jag faktiskt saknade vår gamla skurk, Tai Lung.

 

Men, det här är en film ni måste se. Verkligen måste. Dessutom är Po så jävla älskvärd att det inte är sant. Man vill bara krama om honom. Och baby Po! ♥

I wished I had more walls in my room.

Four walls just isn't enough. Perhaps if they were wider. I just can't fit all the pictures, wall scrolls, paintings and posters up there. Right now, my room is already filled with all of those things. We have a collage  with a bunch of my baby pictures. Nine wanted posters from One Piece. Two wall scrolls, one with Naruto and one with Soul Eater. My ticket for/from UppCon:11. The Deathly Hallows mark. A Harry Potter poster from the upcoming movie. A framed Gaara picture. A map of London. A picture of me when I was in China. A map of the subway in London. Two signs from Harry Potter (Honeydukes and Hogwarts Express). A map over Diagon Alley. A Beatrix Potter painting. A tiny flag. And I also have an incredible amount of pictures taped to my wardrobes, on the outside and the inside. It isn't enough because I have another wall scroll, two more Harry Potter posters and I just can't fit them in anywhere.

 

That's why I need more walls.

Oh, you like Star Wars