Earth Hour 20.30-21.30

Idag är det Earth Hour. En ganska viktig stund på året. Alla ska stänga av alla elektronik och lampor och andra saker som går på batteri, eller andra saker. Men i alla fall så kommer det att hjälpa naturen, vi sparar på el och batterier. Sådana saker är bra för naturen. Då kommer naturen att vara vackrare längre.

Let it be dark, let it be the light of the future

Catch that kid och In the land of woman

Har tittat på Catch that kid och In the land of woman. Och så klart finns Kristen med i båda filmerna. Har bestämt mig för att titta på alla hennes filmer. Men Catch that kid handlar om Maddy och hennes två bästias Gus och Austin. Och dem bestämmer sig för att råna en bank när Maddy's pappa blir svårt skadad. En skada han fick när han klättrade för många år sedan, den skadan har nu blivit mer allvarlig och blir hans död om han inte får en operation. Men den här operationen kostar så mycket att dem inte har råd med den. Och det är då dem bestämmer sig för att bryta sig in i banken Maddy's mamma precis har installerat ett stort alarm grej. Den är ganska bra, för mig är den bättre än In the land of woman.

I filmen In the land of woman så handlar det om en kille som precis blivit dumpad av sin flickvän, som han älskade väldigt mycket. Och då träffar han familjen där den Kristen spelar finns i. Och han kysser typ både hennes mamma och henne. Men det händer massor av grejer och jag tycker inte den är så jättebra. Jag är mer för lite roligare filmer, inte så romantiska och allvarliga vilken In the land of woman är.

Catch that kid starring Kristen Stewart, Corbin Bleu och Max Thieriot.Såhär står det på wikipedia (engelska);
Maddy is a girl who loves to climb. One day while her dad is climbing a mountain, he falls while freeclimbing a 100 foot peak. He suffers some pain from this, but finally is paralyzed from the waist down several years later while at home. An experimental operation in Denmark can save him, but the operation costs $250,000 and the family's medical insurance cannot cover it. Maddy and her two best friends, Austin and Gus, break into a high-tech bank vault, designed by Maddy's own mother, to get the money. The vault is suspended 100 feet above the ground, which is twice the height of the water tower she normally climbs, and Maddy must use her climbing skills to get to the safe. Her friends use their computer and mechanical skills to outsmart the bank's high-tech security. In the end they get caught but when everyone hears of their plight, they donate money and along with a consultant's fee the mother gets, it proves to be more than enough.

Ashley Greene plays Celeb Fastball

I den här videon så ska Ashley säga en kort mening om den kändisen dem säger namnet på, och såklart är det bara Twilight skådespelarna. Det är ganska gulligt.

Kristen Stewart: "Chill."

Nikki Reed: "Funny."

Kellan Lutz: "He's my best friend. Amazing."

Robert Pattinson: "(laughs) Oh, he's so hot. He's so dreamy."

Jackson Rathbone: "He's really talented."

Taylor Lautner: "Absolutely adorable."


Scooby Doo, rolig underhållning


Och så har jag gått vidare till nästa film, Scooby Doo, den icke tecknade versionen. Den är lite barnslig men jag har inget annat att titta på, och sedan är det en ganska rolig film. Men i alla fall så är det en bra underhållning. XD

"...and your dumb dog."

Zathura med Kristen Stewart

Ser nu på Zathura med Kristen Stewart, som ni säkert kan förstå på grund av rubriken. Det är en ganska bra film, det handlar om två pojkar som börjar spela ett spel, spelet heter just Zathura. Det spelet går ut på att man ska trycka en knapp och se vilket nummer man får, och sedan går man lika många steg som siffran visar. Och sedan kommer ett kort ut, man läser vad som står på kortet och sedan händer det i verklighet. Det är som ett sanningsspel. Och det börjar bara med att dem drar ett kort där det står att dem måste akta sig för ett meteorreng och sedan fortsätter det. Och ju fler kort dem drar ju värre saker händer. Och ja, ju fler kort dem drar desto mer blir även huset förstört. Och jag har inte än sett slutet men jag vet att slutet närmar sig. Och sedan är Kristen med och spelar deras stora syster Lisa, hon är ganska taskig i början men dem alla tre utvecklas och blir mer som en familj. Och dem måste klara av spelet för att komma hem.


Sleepover The movieSer just nu på Sleepover. Det är en tjeig film som handlar om fyra tjejer som ska sova över hos en av dem tjejerna, och det är som hennes födelsedags fest. Och sedan kommer en av rivalerna och utmanar dem. Sedan händer det massor av grejer och vid varje uppgift dem ska utföra så händer det något extra, som dem inte hade räknat med. Det är en riktigt rolig film och såklart finns det en drömkille med i bilden. Och jag skulle verkligen rekommendera den till tjejer som gillar att se komedier och spännande tjejfilmer.

Idag var det sista dagen vi hade träslöjd. Hurra! Det har inte direkt varit mitt favorit ämne men jag har en ganska snygg ring som jag gjorde på träslöjden. Framsidan är inte snygg, eftersom figuren jag hade därpå blev lite svart och förstörd, men jag använder baksidan som framsida. Och sedan hade vårt svenska arbete blivit förstört. När vi satte i vårt band (vi gör reklam) så gjorde filmkameran sönder bandet och vi har bestämt oss för att bara göra en plansch. Och skriva om karaktärerna och handlinge ur/från Twilight. Det kommer säkert bli jättebra.

Ska sova nu eftersom jag har missat många timmar av den sömnen jag behöver. Och sedan ska jag läsa lite så det är dags för mig att krypa till sömns.

Why does things changes when you want it to be like this forever?

The Bad Mother's Handbook med Robert

Håller på att titta på The Bad Mother's Handbook. Och Robert finns med där. Den är lite konstig, och jag har än så länge bra sett Rob en gång. Han spelar en supergullig kille vid namn Daniel. Det handlar inte om Daniel men det handlar om en tjej som han blir kär i. Den här tjejen blir tydligen gravid och sedan är han där och stöttar henne. Och nu såg jag precis honom igen, han är urgullig i sin frisyr och i hans glasögon med tjocka bågar. Han är så jävla gullig, och han är så smart. Jag håller på att bli ännu mer förälskad om det nu är möjligt.

Jag verkligen älskar hur han ser ut i filmen. Visst är han söt, med sitt osäkra leende och hans smarta ord. Jag kan verkligen inte sluta att beundra honom.

Hundars beetende och The messengers

Idag på djurens ö så hade dem med sig två hundar. Dem var små, inte unga utan små.
Och vi fick lära oss lite mer om deras beetende. När dem viftar på svansen, visar tänderna
m.m. Det var ganska intressant. Och sedan lärde dem en av hundarna slalom. Det är när
man går och sedan går hunden mellan ens ben. Och sedan hade dem med sig olika leksaker.

Tittar på The Messengers. En läskig film där Kristen Stewart är med i. Lade in en intervju med Kristen om den filmen förut. Som var så lång! Jag har inte kommit långt men jag hatar redan kråkorna. Äckliga varelser som verkar ha något problem. Och sedan den lilla killen som ser alla dem här forna familjemedlemmerna som bodde i huset före dem. Och tydligen blev mördade. Min kompis har sagt att det är den familjen som spökar, och är läskiga. Det är i alla fall vad jag tycker. Det har bara kommit några läskiga ägonblick. När bilen åker fram, och nu har jag även kommit förbi den delen där händerna försöker dra ner henne. Tur att hon klarade, jag trodde jag skulle dö av skräck.

Vi får se om jag överlever!

Slukar böcker, sidor, omslag och text

Ja, idag har jag äntligen hämtat mina böcker. Som jag beställde för en vecka sedan. Jag har verkligen längtat efter dem, dels för att det paketet innehöll tre böcker ur The Twilight Saga av Stephenie Meyer, Twilight och New Moon på engelska och sedan Så länge vi båda andas, Breaking dawn översatt till svenska. Jag har också även beställt hem tre andra böcker, och två är fortsättningar på andra böcker jag läst och en är en alldeles speciell bok.

Alltså mitt bokpaket innehöll;
Omslagsbild: Twilight av Stephenie MeyerTwilight - Isabella "Bella" Swan flyttar till Forks för att göra det lättare för sin mamma. I skolan blir hon den nya "leksaken" hon får mer uppmärksamhet än hon vill, och sedan finns det också dem mystiska syskonen Cullens. Carlisle och Esme's adoptivbarn, Alice och Jasper, Rosalie och Emmett och sedan Edward. Den mystiske killen som Bella uppfattar som väldigt oartig. Hon börjar se kopplingar och listar sedan ut med hjälp av Edwards beteende, en vän till familjen och sina egna instinker att Edward och hans syskon är vampyrer.

New Moon - Bella och Edward's kärleks historia fortsätter. Bella's födelsedag närmar sig och hon känner stor panik växa inom sig, att bli ett år äldre en Edward är stort för henne och ändå vill inte Edward förvandla henne till en vampyr. Hennes födelsedag blir mer minnesvärd än hon hade trott. Förtvivlat springer hon genom de soliga gatorna i Italien och söker efter sin kärlek, senare i boken. Innan den perioden rivs hon isär och börjar sedan sakta lagas igen.

Så länge vi båda andas - I den sista boken (kan man säga) i serien om Bella och Edward's storslagna kärlek händer det många grejer. En stor cermonim, och evig kärlek är framtiden för Bella och Edward. Men innan Bella får sin önskan uppfylld (att bli vampyr) så kommer det något i vägen. Det blir uppror hos varulvarna och många vampyrer samlas för att möta dem personerna som kanske kommer bli deras död.

De fördömdas cirkus - Uppföljaren till Huggtänder?, Huggtänder? handlar om Franci som bor med sin mamma och reser omkring med en "cirkus" kallad Goth Faerie. Hon träffar på en vampyr kallad Benedikt och hon är starkt kopplad med honom. Någon försöker döda honom och med hjälp av hennes kraft kan hon lösa det mysteriet, men saker är svårare än så. Saker försvinner från kassaskåpet, har allt det här en koppling eller är det bara ren tillfällighet? De fördömdas cirkus är uppföljaren till Huggtänder? När hon råkar väcka upp gamla Vikingar till liv stoppas hennes planer att gå på dejt med Benedikt. Och det verkar inte som om hären med Vikingar vill försvinna.

Ondskans schaman - Femte boken i serien Han som föddes att möta mörkret, eller också känd som serien Varbröder. I dem tidigare fyra böckerna bevisas det att Torak är speciell han utsätts för stor fara när han möter den stora, farliga demon björnen, när han blir tillfånga tagen och förd ut till havs, när han blir lärjung hos dem mäktiga, onda schamanerna och när Ormschamanen bestämmer sig för att stoppa honom när han samtidigt har blivit förklarad som stamlös. I den här boken får man följa Torak och hans följeslags jakt efter en mördare. När en av hans nära vänner blir mördade bestämmer han sig för att följa efter mördaren. Men till skillnad från förra boken så är det nu han som är jägaren och inte tvärtom. Samtidigt tar en Själ-slukare över alla klaner och tynger ner Toraks axlar ännu mer.

Omslagsbild: Robert Pattinson av Josie RusherRobert Pattinson - Boken om den kända Robert Pattinson, heter också Robert Pattinson True love never dies. I den här boken får vi läsa om hur Roberts liv började och man får följa hans liv genom skoldagar och genom filminspelningar. Hur hans liv tog en kraftig svängning när han var med i Harry Potter och den flammande bägaren och hur folk började skrika efter honom så fort han blev känd som Edward Cullen, den sexiga vampyren i Twilight. Två exempel på dem sakerna man får reda på är att han är född den 13 maj 1986 och är Oxe, att han är 185 cm m.m.

Som ni ser är jag en riktig bokslukare jag slukar böcker med hela innehåll. Fast ja, inte bokstavligt då. Och jag behöver snart en ny bokhylla för att få plats med alla mina böcker.