The Hobbit

Måste såklart göra ett inlägg om The Hobbit även om det var fem dagar sedan jag såg den.
 
Lyckades dra med mig hela familjen, farmor och farfar och Sofia, ett stort gäng på nio personer. Som man säger "the more the merrier". Bion började klockan sex och varade i 2h och 50 minuter, och finns definitivt med på listan över timmar bäst spenderade under 2012. Den har lämnat mig med otroligt många feels. Jag menar, den var så grymt bra - jag ville verkligen inte att slutet skulle komma. Dessutom var det 364 dagar kvar tills nästa film (nu bara 359).
 
Martin Freeman passar perfekt som Bilbo. Innan, då jag tittat på bilder från filmen innan kunde jag tyvärr se Freeman så otroligt tydligt, men under filmens gång tänkte jag inte på det en enda gång. Och dvärgarna var underbara (jag vill ha en egen Kili)! Filmen var helt enkelt fantastisk, och mer komisk än Sagan om Ringen filmerna. Om du inte sett filmen än så dömer jag dig en aning, men om du inte kommer göra något åt det dömer jag dig ännu mer.


Sherlock


Klassisk grötlunch

 
Kör på en klassisk grötlunch (minus ägg) efter att ha spenderat förmiddagen hemma hos Sofia med spanskan. Vi är nu nästan klara, jag ska skriva klart mitt stycke och sedan är det bara egna åsikter kvar + en diskussionsfråga till klassen. Har ännu inte hunnit bli nervös inför denna redovisning, men jag lovar det kommer.
 
Sex över två kommer det bära iväg till Sollentuna Centrum för lite julklappshandling. Har än så länge alla presenter, förutom en, kvar.

Spider-Man 1 - 3


Morbror "ungkarl" Uffe på TV


Sjukling var det här!

Dagen har spenderats hemma med ont i halsen och ett pulserande huvud. Men bara för att man är hemma från skolan betyder inte att man slipper undan den. Nej, nej! Jag har spenderat en stor del av dagen med att plugga inför morgondagens företagsekonomi-prov, och ändå känns det inte som att jag kan något.
   Syster har laddat ner The Sims 2 på datorn i arbetsrummet igen, och spenderade ett tag med att skapa en familj, och ett hus. Har även börjat titta på Doctor Who. Äntligen!

Glad första advent

Ja, det är en dag sent, men de senaste inläggen har gjorts en dag för sent. Första advent firades med familjen, glögg och lussebullskaka.

tell me your dreams


Julpyntet är nu uppe!