Nya manga böcker

Vart i Sollentuna Centrum idag för att köpa bröd och lite grejer, bland annat Coke fridge pack vilket är en av de bästa sakerna som finns här i världen, fick köpa ett pack med 24 burkar eftersom det var det enda som fanns. Var så klart inne på Akademibokhandeln också.

 

→ Bleach 14 (sista boken av de översatta)
→ Shaman King 3
→ God Child 6
→ Fullmetal Alchemist 7

Highschool of the Dead

Highschool of the Dead handlar om en grupp människor (Takashi - som enligt mig är huvudpersonen, Rei, Saeko, Saya, Kohta och Shizuka) som försöker överleva när deras samhälle tas över av zombier. Det börjar med att en person inne på skolan blir biten av en zombie, sedan börjar denna sjukdom sprida sig som löss.

 

Jag vill inte skriva något mer om handlingen eftersom jag är rädd att jag kommer avslöja alldeles för mycket för er som inte tittat på animen än. Än så länge har jag tittat på till och med avsnitt 6. Det kommer ut ett nytt avsnitt varje måndag. Serien innehåller lite sexuella scener också, det är inte så att man får se något som man inte borde se men ibland blir det lite fokus på bröst och rumpor.

 

Fast serien är riktigt bra. Titta på den!


MacBook från skolan

Nu har vi i skolan fått våra MacBooks. Eller egentligen... Vi får "låna" dem tills vi går ut 9:an, när vi gör detta får vi köpa ut datorn man fått "låna" om man vill och tycker att det är värt pengarna. Jag själv, som precis har börjat 9:an kommer bara använda min dator i ett år innan jag får bestämma mig för att behålla den eller inte, så priset blir lite högre än vad de yngre eleverna kommer att få betala när de går ut 9:an, fast det är blir väl rättvist så.
Än så länge har jag inte funderat ut ett bra namn till min underbara lilla älskling. Min gamla ipod nano heter Voldemort (eftersom de har samma blåa färg). Jag har faktiskt ingen aning om vad den här vita skönheten ska heta. Något som är helt klart är att namnet kommer att gå att koppla till något awesome.

Sovmorgon

Börjar halv nio idag.
Just nu sitter jag och tittar på Jims Värld i min pyjamas.
Jag behövde verkligen den här "sena" morgonen. Jag kände mig väldigt utvilad när jag vaknade idag. Det känns bra. Har känt mig väldigt trött och nere den sista tiden. Sömn fixar en massa problem, tro mig. Man blir kvickare, hjärnan fungerar bättre och man kan hålla koll på humöret lättare.

Nya manga böcker (från Sf-bok)

Idag var jag inne i stan med mina vänner. Vi var såklart inne på Sf-bokhandeln. Det är en tradition att vi går in dit och jag förlorar mig alltid i böckernas värld. Min kompis har fått sina pengar från sitt sommarjobb och köpte 13 manga böcker, det blev en ganska stor hög.

Jag köpte lite mindre eftersom jag försöker at hushålla med mina pengar.
Men jag köpte fyra manga böcker:
→ Naruto 36 (på engelska)
→ Yotsuba&! 3
→ Sugar Sugar Rune 6
→ Shaman King 2

Just nu försöker jag fokusera på att köpa manga böcker på svenska, de engelska böckerna kommer att finnas kvar ett tag.

Har ändrat språket på Facebook

Jag har funderat på att ta bort mitt facebook konto ett tag nu eftersom jag inte är ett stort facebook-fan. Men nu när jag har ändrat språket till Pirate så vill jag ha kvar det.

Yarr, är du inte lite avundsjuk nu matie?


♪ McFly - Party Girl ♪


Ny favoriträtt: Flygande Jacob

Japp, en av mina nya favoriträtter är flygande Jacob. Den rätten är så himlans god. Det var jag som bad mamma att laga den rätten, hjälpte såklart till att tillaga den. Om ni inte har ätit flygande Jacob så pröva att göra den rätten hemma. Vissa är utan banan och jordnötter, men kör med det för det blir så mycket godare.

Utomlands i framtiden

Jag har ett par grejer som jag vill göra inom den närmaste framtiden.

Den första saken är att jag vill åka på språkresa till England. Planerar att göra det nästa sommar, men har börjat diskutera det med mina föräldrar nu eftersom det är bra att vara ute i tid. Hade tänkt åka med två par kompisar som också vill åka till England. Även om ingenting är bestämt än så ser jag fram emot det otroligt mycket.

Om ett år börjar jag på ett gymnasie. Det här året kommer jag få bestämma mig för vilket det blir. Något jag vill göra under de tre åren som man går på ett gymnasie är att plugga utomlands åtminstone ett år. Jag vill plugga i antingen USA eller England. Jag är otroligt intresserad av England och Stor brittanien, dels för att den brittiska dialekten är så otroligt underbar och smexig enligt mig. Jag vet inte vilket jag är mest intresserad av. USA eller England? Fast eftersom jag ska till London nu i vinter så kan jag se om jag gillar det jag upplever, fast man får också tänka på att London är en liten del av England.

PÄRLPLATTOR

Idag har jag spenderat en del av förmiddagen till att göra pärlplattor. Jag gjorde två stycken, den röda Mario svampen som gör att man blir stor och sedan en Pokémon boll, efter att jag gjort de två pärlplattorna tog de vita pärlorna slut. Dessutom har jag inte något papper som man ska lägga över när man stryker.

Om ni vill göra egna pärlplattor men det är svårt att göra det rätt kan man alltid söka på bilder i google, man söker på det man vill göra och lägger sedan till ordet pixel efter. Det är en stor hjälp.


Nya Manga Böcker

Som jag skrev i tidigare inlägg så var jag i Stinsen idag. Köpte ett par nya manga böcker på Akademibokhandeln.

Det blev:
→ Elemental Gelade 6
→ Fullmetal Alchemist 6
→ God Child 3

Tycker att det var bra köp. Dessutom blev jag glad över att de hade God Child 3. Om man vill köpa serier nu så får man verkligen leta för att hitta alla böcker. Man märker att manga böckerna börjar ta slut. Alla ettor till de flesta serier är slutsålda över allt, vilket är lite sorgligt eftersom jag verkligen vill ha ettan till Fullmetal Alchemist, men jag har pratat med Bella och hon kommer kanske sälja den till mig.

Har även uppdaterat listan på min manga samling.

En runda i Stinsen

Efters kolan åkte jag till Stinsen med Julia och Bella. Egentligen skulle Lovisa komma dit senare efter sitt utvecklingssamtal men hon kunde inte eftersom hennes mamma inte hade tillgång till en bil.

Vi gick på en gång in i Akademibokhandeln eftersom jag ville köpa lite manga böcker. Jag ville köpa fyra men efter att Julia sa att jag slösar alldeles för mycket pengar på manga så la jag tillbaka en bok.

Vi gick in i alla affärer vi kände för, bl.a. Gina Tricot, H&M, BikBok, Carlings (min absoluta favorit affär) m.m. Jag ska tillbaka till Carlings snart, för ett tag sedan hade de rea på nästan allt i deras sortiment, nu har de fått in flera nya saker. Jag ska storhandla. På killavdelningen där finns den en tröja där det står 'Cry emo cry'. Jag såg den på en kille som gick förbi och eftersom jag är lite svag för emo killar så tyckte jag att han var hemsk som bar den tröjan, fast den var ganska snygg och nu vill jag själv ha den. Fast eftersom jag är galen i emokillar så ser jag ingenting hemskt med att bära den tröjan.

Började även fundera på vad jag skulle köpa till Lovisa, som fyller år om ett tag.
Har ett par idéer, men jag köpte ingenting eftersom jag inte är säker.

Beställt nya kläder

Beställde kläder från kawaiidesign i måndags.

Angus, Thongs and Perfect Snogging


Angus, Thongs and Perfect Snogging handlar om Georgia som är otroligt inställd på att fånga en nyinflyttad kille vid namn Robbie och göra honom till hennes pojkvän. Hon tar till tips från tidningar och hon gör verkligen vad som helst. Men saker blir inte riktigt som hon hade tänkt sig (den klassiska meningen när man beskriver en film handling).

Det är faktiskt en bra film. Det är en tjej film. Det handlar om hur man som tjej försöker förändra sitt utseende, se snyggare ut och vara det man tror en kille vill ha. Filmen har ett bra meddelande. Plus den har alla karaktärer man behöver, tjejen (huvudpersonen) som är mindre populär och inte en av de snyggaste, den otroligt snygge pojken som huvudpersonen trånar efter och försöker få, den elaka flickan som i denna film redan dejtar pojken, bästa vännerna som försöker stötta huvudpersonen.