Min manga samling

→ Bleach 1 - 14
→ Bleach 15 - 19 [ENG]
→ B.O.D.Y. 1
→ Cherry Juice 1
→ Death Note 1
→ Elemental Gelade 1 - 6
→ God Child 1 - 4, 6
→ Grimms Manga
→ High School Debut 1
→ Nana 1
→ Naruto 1 - 27
→ Naruto 8, 12, 14, 17, 18, 27 - 45 [ENG]
→ Naruto Ani-Manga: Ninja Clash in the Land of Snow
→ One Piece 1 - 54
→ Shaman King 1 - 5
→ Sugar Sugar Rune 1 - 8
→ Yotsuba&! 1 - 3
→ Yu-Gi-Oh 2 - 3
Totalt: 175

Böcker från Perssons

Efter skolan åkte jag till Sollentuna Centrum för att få en ansiktsbehandling av mammas moster. Det var otroligt skönt och avslappnande. Somnade nästan. Efter det fick jag med mig mamma och syrran till Perssons Bokhandel där jag, så klart, köpte ett par nya manga böcker. (Måste passa på nu när de har slutat trycka böckerna på svenska).

 

De nya medlemmarna i min lilla manga familj blev:
Death Note 1
Shaman King 1 [tips från kussen]
Fullmetal Alchemist 4 & 5

I Can't Find You

Håller på att rensa saker som kommer från skolan.
Hittade en dikt bok som jag gjorde i sexan.

Jag letade efter mina vänner,
men hittade mörkret...
Jag letade efter min familj,
men hittade ensamheten...
Jag letade efter lycka,
men hittade fruktan...

Vet alltid vad du kan hitta lycka


High School Debut

Det där badet var otroligt skönt. Känner mig fräsch och varm igen. Fast jag tror att jag behöver lite mer sömn för jag råkade sätta mig i badkaret med BH:n på, så nu hänger den på tork. Satt i badet i en och en halv timme medan jag läste High School Debut.

 

När Haruna var yngre bestod hennes liv av softball och att läsa series, men nu när hon har blivit äldre försöker hon fokusera all tillgänglig energi på att hitta en fin pojkvän. För att lyckas tar hon hjälp av en snygg och rik skolkamrat som lovar att ge henne tips och stöd på ett villkor: hon får absolut inte bli förälskad i honom.

 

Jag har bara läst första boken, men jag älskar den redan. Serien är underbart gullig och härlig. När jag åker in till stan på lördag kommer jag definitivt att köpa fortsättningen.

Draw With Me


Ett varmt bad = COZYNESS

Nu tänker jag ta mig ett varmt bad eftersom jag håller på att frysa häcken, fingrarna och tårna av mig. Jag har dragit upp temperaturen på max så det kommer att vara extra mysigt.

Tyvärr har jag ingen fin anka som Eddy har.


Hemma från lägerskolan

Skuleberget

Då var man hemma igen.

Kom hem vid halv fyra tiden efter att ha gått upp 06.30, städat och åkt buss i sex timmar. Den här resan kändes bättre än dit resan. Eftersom jag inte sov så mycket ikväll, ingen gjorde det så låg de flesta och sov i bussen. Jag sov tills vi stannade för lunch. Det var lite svårt att hitta en bra ställning att ligga och sova i, men jag lyckades tillslut.

Till lunch blev det ost- och skinkmacka, festis (den som smakar som pigelin) och ett kinderägg för mig.

Efter lunch startade dem en film om vad som hände med ett av planen som blev tagna då World Trade Center olyckan inträffade. Jag kommer inte ihåg namnet på filmen, vilket jag bestämde mig för att minnas. Jag är verkligen dålig på att minnas. Den filmen var otroligt sorglig.

En kille i min klass sov nästan hela resan igenom. Han såg verkligen helt slut ut. Det såg lite gulligt ut när han låg och sov som att ingenting någonsin skulle kunna väcka honom.

Det ska bli otroligt skönt att sova i min egna säng efter att i två dagar har sovit på golv i väldigt korta perioder de två kvällarna vi spenderade där.

Förberedningar inför LÄGERSKOLAN

Imorgon drar jag och min klass, plus ett par Sydafrikaner iväg på lägerskola. Vi ska sitta på en buss i sju timmar, sova i en stor sal, bestiga ett berg som tar omkring 40 minuter, leka lekar, sedan sitta i buss igen under sju timmar på väg hem.

Fast jag tror det kommer bli en rolig lägerskola.
Det är faktiskt den sista lägerskolan klass 9b har tillsammans.

Såhär ser packlistan ut (som lärarna har lagt upp):
~ Liggunderlag/luftmadrass
~ Sovsäck
~ Kudde
~ Badkläder
~ Handduk
~ Idrottskläder
~ Regnjacka
~ Toalettartiklar
~ Ombyteskläder
~ Fickpengar + lunchpengar/matsäck
~ Bra skor
~ Oömma kläder

Såklart måste jag lägga till lite saker:
~ Nintendo DS med ett par spel
~ Full laddad ipod med ett par nya låtar
~ Snacks/godis

Det kanske finns ett par till saker som jag behöver lägga till, men det kommer jag troligen på senare, om det är något jag absolut måste ha med mig men glömt nu.

Från blondin till turkosette?

Jag känner mig otroligt frestad att färga håret turkosa. För några dagar sedan så var jag och mina kompisar och handlade mat i Ica Norrviken, vi såg en liten tjej som hade turkost hår. Min kompis sa då att jag skulle passa i turkosa, fast en mörkare version än vad tjejen hade. Jag kände mig otroligt glad över det här eftersom jag har funderat på det ett tag.

Jag är inte säker på om jag ska färga hela håret turkost.
Men nästa gång jag är besöker Shock ska jag troligen köpa en tub med hårfärg och pröva på en slinga för att se hur resultatet blir, först ska jag såklart bleka slingan.

Färgen jag funderar på heter Tropical Green:

Om jag bestämmer mig för att göra det här kommer det bli första gången jag färgar håret. Jag vet att jag kommer bli otroligt nervös om jag gör det här. Men jag har sett ett par personer som har färgat håret turkost och på dem har det sett otroligt snyggt på.

Jag hoppas jag kommer genomföra det här.


Otroligt bra present

Jag har spenderat den här eftermiddagen med att jobba på en grej till min kompis som fyller år om två dagar (den 25 augusti). För mig känns det som att jag har fixat något otroligt bra till henne trots att det är på papper, värdelöst och hemmagjort.

Jag är otroligt stolt över det jag har gjort och jag hoppas att hon blir glad över att få det här. Det är inte hennes riktiga present, men eftersom hon fyller år samma dag som vi åker på lägerskola så får hon något enkelt då.

Vad det här kan jag säga senare eftersom det finns en liten chans att hon läser det här.

♪ My Chemical Romance - I Don't Love You ♪


Den här låten sitter djupt i mitt hjärta.


Första dagen i skolan

Idag var det första dagen i skolan, efter sommarlovet. Första dagen som en sådan person som går i nian. Juste, jag går i nian. Har bara ett år kvar. Gissa om jag är nervös?!

Den här bilden lägger jag in här för att ljusa upp er dag.

Den får i alla fall mig att skratta varje gång jag ser den.


MeowCon:03 (På avstånd)

Min kompis har tillbringat de senaste tre dagarna på MeowCon. Och eftersom vi ska ha övernattning på studsmattan i kväll så kommer jag att kunna pressa ur henne all information och minnen hon samlat på sig (och dö av avundsjuka under processen). Hon har redan berättat en del över MSN, som att hon fått massor av kramar, hon såg en Ace (med magrutor) och en Stormtrooper. Är otroligt nervös inför UppCon nu!

 

Jag skulle absolut inte ha något emot att vara hans uke! ♥

 

Nu ska jag ladda med kuddar, så att vi kan drunkna i dem ute på studsmattan.

Jag vill ha en KIGURUMI

Första gången jag såg en bild på en kigurumi tyckte jag det såg konstigt ut. Andra gången jag såg det blev jag fascinerad, och tredje gången jag såg det ville jag ha en egen. Jag kanske inte kommer att gå omkring i den utomhus men det kan vara en mysdräkt som man har hemma.

Jag vill verkligen ha en kigurumi!

Jag har hittat en sida som heter kigurumi-store.com, den har ett ganska stort utbud, det är ganska billigt, omkring 400-500 kr. Det är en internationel sida men den har inga problem med att skicka till destinationer omkring världen. Jag ska se om det finns någon annan som beställt från den sidan och vad de tyckte om kvalitén etc.

Jag är ganska säker på att jag ska köpa Pandan (se ovanför). Jag vet bara inte vilket material eftersom det finns en i fleece och sedan en i spring, summer material (vilket jag inte riktigt vet vad det är).
Priset för den här kigurumin är 399 kr.


Spirited Away

Eftersom jag inte kan somna är det dags för ännu en film från boxen med Studio Ghibli filmer av Hayao Miyazaki. Den här gången blir det Spirited Away, vilket var den första anime filmen jag såg.
Chihiro flyttar tillsammans med medan sina föräldrar ut på landet. På vägen till familjens nya hus hamnar de framför en tunnel, efter att Chihiros självsäkre far försökt ta en genväg. Föräldrarna blir nyfikna och vill se vad som är på andra sidan av tunneln, och Chihiro följer med. Vad de inte är medvetna om är att de nu vandrar in i andarnas och spökenas värld. Föräldrarna förvandlas till grisar efter att de satt i sig av maten de funnits längst en liten stadsgata som tycks vara öde. Det är den emellertid inte, då den ligger i anslutning till ett stort badhus dit Japans andar och gudar på natten beger sig för att tvätta sig. Chihiro tvingas ta tjänst i badhuset, i sitt letande efter ett sätt att förvandla sina föräldrar till människor igen.

 

Efter filmen: Spirited Away är en av de vackraste filmerna jag känner till, även om den är ganska grotesk vid vissa tillfällen. Filmen väcker många känslor och den lämnar en med massor av tankar. Man blir definitivt tacksam för det lugna liv man har. Den är så sorglig.

Kiki's Delivery Service

Nu är det dags för nästa film från boxen med Studio Ghibli. Kiki's Delivery Service.
Kiki, en 13-årig häxa, följer traditionen att tillbringa ett år i en främmande stad för att bli en fullvärdig häxa, med bara sin flygande kvast och sin svarta katt som sällskap. I början är det svårt för Kiki att anpassa sig till stadslivet, men hon startar snart en budfirma med sin flygande kvast. Hon får kämpa sig igenom många motgångar, värst av vilka är när hon förlorar sin magi. Med hjälp av sina nya vänner hittar hon sin magi igen när den behövs som mest, och lär sig samtidigt en viktig läxa om självständighet och beroende.

 

Efter filmen: Filmen har ett otroligt bra tema, att man ska tro mig sig själv. Och filmen är riktigt gullig vid vissa tillfällen.

Brevvän från omvärlden - SÖKES

Just nu försöker jag hitta en bra sida där man kan få brevänner från omvärlden, alltså inte från Sverige. Jag hoppas jag hittar någon från Japan eller England (tycker om både länderna) och någon vars intressen liknar mina.

Vi får se om sökandet går bra... eller inte!


Howl's Moving Castle

Då är det dags för film med choklad-pocky som tilltugg. Howl's Moving Casle av Hayao Miyazaki.
Det levande slottet handlar om den unge hattmakerskan Sofie, som blir förvandlad till en gammal kvinna av ödeshäxan. Ödeshäxan lägger även en förbannelse över Sofie så att hon inte ska kunna berätta för någon att hon har blivit förtrollad. När Sofie ger sig iväg för att hitta ett botemedel eller hjälp stöter hon på ett förtrollat slott som går av sig själv, och oinbjuden går Sofie in. I det levande slottet bor pojken Mark, demonen Calcifer och husets ägare, trollkarlen Hauru. Sofie flyttar in hos dem som deras städerska. Det är början på en förtrollad och romantisk resa!

 

Efter filmen: Den här filmen är otroligt bra, den fick mig båda att gråta och skratta. Den väcker många känslor, och den är så otroligt bra. Man fastnar och börjar älska alla karaktärerna (de goda i alla fall). Och mot slutet vill man verkligen att allt ska sluta lyckligt.

En morsa som hänger med i svängarna

Som vanligt så har jag varit inne och tittat omkring på olika sidor efter lolita klänningar. Min mamma kom då in och såg att jag tittade på de vackra klänningarna. Hon sa att klänningarna var väldigt fina och började ställa några frågor om lolita stilen. Tillslut frågade hon om man kunde bära klänningarna till vardag, jag svarade att man kan om man vill. Det svaret ledde till att hon började prata om priser om man ville gå omkring i sådana klänningar hela tiden. Såklart kostar de flesta lolita klänningar en hel del vilket jag förklarade, jag la även till att de snart skulle öppna en affär här i Stockholm som skulle ha lolita klänningar snart.

Tokyo Stop kommer öppna den 28:e Augusti. Mamma blev lite besviken när hon kom på att vi inte kunde gå dit då eftersom vi ska på min lillkusins födelsedag och sedan kräftskiva, då föreslog hon att vi kunde åka dit helgen efter det. Hon fortsatte att säga att jag borde gå på UppCon 2011.

Så det är bekträftat att jag ska till Tokyo Stop och på UppCon 2011.
Jag är så glad att mamma accepterar den jag är, min stil och det jag gillar.

♪ Olivia inspi' Reira - A Little Pain ♪


Circle Lenses

Japp, jag är 100% säker på att jag ska beställa Circle Lenses, och jag är 98% säker på att jag ska beställa från PinkyParadise. Jag har tittat omkring lite och de flesta svenska bloggare som använder circle linser verkar tycka att PinkyParadise är en bra sida att beställa ifrån.

Jag lutar åt att pröva brunfärgade linser först men jag är inte helt säkert. Men jag är helt säker på att det antingen blir bruna och svarta circle linser.

Jag kommer att lägga upp resultatet om någon är intresserad.


Varför är det så svårt att somna?

Jag är otroligt trött just nu men jag kan ändå inte somna.

Jag har ingenting att göra och ingen rolig är inne på MSN. Jag borde skaffa lite mer kontakter som är uppe sent på kvällen. Då skulle jag haft något att göra. Det enda jag kan göra nu är att långsamt förvändlas till en zombie pågrund av trötthet.

Jag kommer få mörka ringar under ögonen och jag gillar verkligen inte mörka ringar under ögonen. Jag är inte utseendes fixerad men jag burkar inte ha mörka ringar under ögonen och vill helst inte få det. Jag borde kanske pröva att läsa lite i KERA och sedan gå och lägga mig. Jag kanske får lite inspiration samtidigt som jag varvar ner och drömmer om härliga klänningar som snart kommer att bli mina.

Rilakkuma the moon bear

Då har sysslingarna åkt. Det känns lite tomt nu eftersom när man är med dem har man alltid något att göra. Vi åt tacos till middag och var sedan uppe på våra rum ett tag. Alla blev väldigt fascinerade av min manga samling, Hampus tyckte att min lilla Rilakkuma var en månbjörn. Dessutom såg Hampus att jag hade en fil som hette "Emo boyz". Han skrattade åt mig. Men jag kände mig inte träffad. Jag bjöd alla på pocky, den enda som inte tyckte om det var Måns. Efter det gick vi ut, vi sparkade ner till skolan och en annan lekpark, vi klättrade i klätterställningen, gungade gungor och plockade äpplen som växer på vår skolgård. Vi var även i två lekparker som finns i vårt område. Dessutom har vi ätit svarta, röda och vita vinbär. De vita är godast, Måns och Hampus visste inte ens att det fanns vita vinbär. Jag fick 10 minitärningar av min syster som var jättesöta.

Jag hade i alla fall jätteroligt. Avskeds frasen jag och Hampus delar är "See you in hell," vilket troligen stämmer.

SYSSLINGAR på besök

Jag är snart klar med min storstädning. Jag ska bara rensa garderoberna, damma skrivbordet och sedan dammsuga och moppa bordet. Jag vet inte om jag hinner klart idag eftersom mina sysslingar Måns och Hampus kommer på besök idag vid fem. De bor egentligen i Luleå men de har varit i Turkiet och hälsat på deras morfar här i Sollentuna.

Jag vet att när jag är klar med städningen kommer allt slit vara värt det.

Like the STARS in the sky


Every night I talk to the stars pretending they’re you. Sadly, they’re too much like you – far away and they never answer my questions.


SHOPPING in the CITY

Har precis kommit hem ifrån stan. Var där inne med Julia och Lovisa.
Vi gick vår vanliga runda, längst Drottninggatan. Jag ville också gå till Japanska Torget eftersom jag aldrig varit där förut men de andra ville inte.

Jag är ganska lycklig nu eftersom jag har köpt många bra saker.
Jag köpte...
...En DVD box med fyra anime filmer gjorda av Hayao Miyazaki (De levande slottet, Spirited Away, Min granne Totoro och Kikis Expressbud)
...9 pocky askar (3 choklad, 3 jordgubb, 2 mjölk och 1 banan)
...Den japanska modetidningen Kera
...Bleach 11
...En liten Rilakkuma som man kan hänga på väskan


Dagen lider mot sitt slut

Jag har städat under hela dagen (förutom två timmar då jag var och såg Shrek 4) och jag är helt slut. Min nacke gör ont efter att jag böjt den så mycket och jag har inte ens kommit halvvägs.
Det jag har gjort än så länge är det man gör under en vanlig städning, jag har plockat ihop grejer och lagt dem där de ska vara, men jag har dragit ut massor av grejer som jag nu håller på att rensa och sortera. Jag har slängt en hel del grejer som jag egentligen inte behöver och jag har dammat en del.

Imorgon bär det in till stan så jag tror inte jag kommer städa så mycket då...
Men vi får se. Någon gång kommer det i alla fall att bli klart.

Shrek 4: Nu och För Alltid

Nu har jag varit och sett Shrek 4: Nu och För Alltid med familjen.
Filmen var bra. Men enligt mig så slår första Shrek filmen alla uppföljare.

I den här filmen skriver Shrek på ett kontrakt som gör att han får vara ett "riktigt" träsktroll i en dag i utbyte mot en av hans dagar. Han har tröttnat på att folk beter sig som han är en kändis, att ingen är rädd för honom och att hans dagar ser likadana ut hela tiden. Men saker sker inte riktigt som han vill. I den här nya världen känner inte Fiona honom och hon är en riktig krigare. Hon har samlat ihop träsktroll som nu ska försöka ta tillbaka deras frihet.

Filmen var på 1 timme och 30 minuter vilket kändes lite kort men det var roligt att se hur saker skulle ha sett ut om vissa ting inte hade inträffat. Dessutom får man se Mäster Katten som tjockis, men oroa er inte han bjuder på sin söta blick även i den här filmen.


STOR STÄDNING (Försök 2)

Japp, nu försöker jag mig på storstädning igen. Igår gick det inte så jättebra.
Men det känns som att jag kommer få en bra början på städningen idag, om man bortser från att jag skulle börjat städa för någon timme sedan.

Jag gjorde mig i ordning och sedan kom jag på att jag borde sätta upp håret, vilket jag gjorde, en knut, sedan sprang jag omkring och letade efter ett hårband som hade gömt sig, jag hittade inte hårbandet. Sedan kom jag på att jag borde ha ett förkläde, ni vet ett sådant sött som de har i alla manga och anime serier, så jag började kika omkring på internet. Jag blir väldigt lätt distraherad. Men efter att jag skrivit klart det här blogg inlägget så ska jag börja städa.

Jag ska...
...bädda sängen
...plocka upp och hänga in kläder fint i garderoben
...plocka upp övriga grejer från golvet och placera dem på rätt plats
...städa skrivbordet
...dammsuga
...gå igenom och rensa allt som kan bli genom gått och rensat
...damma och torka med trasa
...moppa golvet


Det blev ett par Rilakkuma björnar så det är nog dags att jag sätter igång.

Te och X-men

Idag har jag insett två saker gällande mig själv:
1. När jag går hem i mörker trivs jag bäst med en ficklampa i handen och såpbubblor i fickan.
2. Jag har inte så jättehög självkänsla men jag är aldrig rädd när jag är med mina kompisar.

Livet känns skönt just nu, om man bortser från att jag verkligen vill ha en emo pojkvän men inte har det. Jag sitter i korta pyjamas byxor och bh, medan jag tittar på X-Men och dricker varmt te. Dessutom är jag hyffsat lycklig. Det var ett tag sedan jag kände mig lycklig.


STOR STÄDNING

Jag har bestämt mig för att STORSTÄDA mitt rum.

Tillägg: Man kan inte direkt säga att jag storstädade.
Det jag gjorde var att ge min säng nya kläder och sedan
bädda. Inte så mycket till storstädning.


♪ [SasuxNaru] Story Of A Girl ♪


♪ ELLEGARDEN - A Thousand Smiles ♪


The Vampire Diaries (AGAIN)

Jag har sett avsnitten 1-17 i Vampire Diaries serien. Jag vet inte varför jag slutade titta men det är väl eftersom det gick för lång tid mellan avsnitten. Jag såg inte på tv, utan på datorn. Så jag glömde bort att jag tittade på serien och tröttnade till slut. Nu har jag läst bok 1-6 i serien The Vampire Diaries av L.J. Smith. Böckerna är riktigt bra, fast jag har bytt min åsikt om böckerna ett par gånger. Jag läste första volymen som innehåller bok 1-2 och tyckte böckerna var riktigt bra. Sedan läste jag början av volym 2 (tredje boken) och tyckte den var så tråkig och tyckte att böckerna var skit. Men sedan läste jag klart och tyckte att serien var bra igen. Nu har jag läst ända till bok 6 och tycker att serien äger. Tv-serien är väldigt olik bok-serien vilket jag märker nu, men jag gillar serien ändå... igen.

En skillnad som jag stör mig väldigt mycket på är att i boken så har Elena två vänner, Bonnie och Meredith. I serien har hon bara Bonnie och det känns som de har slagit ihop Bonnie och Meredith till en person. I boken är Meredith mörkhyad, tuff och samlad hela tiden och Bonnie är häxa, liten och svimmar ofta. Fast serien är ju baserad på böckerna, det betyder inte att den följer böckerna helt.
"Real vampires don't sparkle. They burn in the sun."