♪ 30 Seconds to Mars - Hurricane ♪


Underhållning på mina villkor

Jag har hittat ett par bilder som åtminstone får mig att skratta, eller åtminstone dra upp mungiporna.
Jag älskar roliga bilder, med text eller utan text. Jag skrattar enkelt, och det är ett sätt att muntra upp mig om jag känner mig nere. Som man säger, bilder säger mer än tusen ord.


Literal Harry Potter Trailer Parody


HP and the Deathly Hallows Part 1

Trailer

 

I morgon ska jag iväg och se Harry Potter med Lee, Julia, Bella och min lillebror. Han fick följa med eftersom han otroligt gärna ville se filmen. Kunde inte säga nej till honom, dessutom är han ganska lik mig, lika awesome.

 

Det är första delen av sista delen, säger så eftersom det verkar förvirra många, även mig själv. Dessutom vet jag inte vad jag annars ska säga. Som sagt, bio i morgon, första delen av sista delen, Harry Potter, i Kista, klockan 17.45. Det ska bli roligt. Så roligt. Harry Potter filmerna är verkligen bra, det spelar ingen roll vad andra säger.

 

Harry Potter for the win!

Svenska tal - Manga i Sverige

Just nu håller jag på att förbereda mig för mitt svenska tal.
Egentligen skulle det varit inlämnat för flera veckor sedan, men min dator var på lagning då, och sedan har jag bara skjutit upp det, men nu har min svenska lärare sagt att det ska vara inlämnat i morgon. Så sitter nu och tränar på det jag ska säga. Ska snacka om manga, och hur de har slutat sälja svensk manga (de mesta av den i alla fall).

 

Det vi håller på med är retorik, vi ska spela in ett tal, och ett bra ett. Man ska spela in på sin Mac och sedan skicka till henne. Oh, it feels a bit weird, sitting and talking to my computer.

 

Ser ut såhär nu.
Funderar på om jag ska behålla mössan eller inte. ^_^

Dagens cravings

Jag är sugen på pepparkaksdeg och ostbågar.
Det är mina cravings just nu! And I want them so bad.

Unstoppable

Vill se den här filmen. Den verkar bra!
Fast det känns som att det går/kommer många bra filmer på bio nu/inom en snart framtid.

It's Bowling Partayyy!

I morgon ska jag på min kompis Bowling fest!

 

Det kommer att bli jätteroligt.
De enda sakerna jag behöver göra är att hitta något med en blomma på (eftersom man måste ha något med en blomma på sig) och den perfekta presenten.

 

Fast, att hitta den perfekta presenten är som att leta efter ett äpple i en hög bananer.

 

Tänker leta i Sollentuna Centrum eftersom jag ska dit senare idag. Tänker även köpa lite manga böcker, om jag får. Behöver verkligen passa på att köpa några svenska, eftersom de snart tar slut. GAAH! Det är taskigt! D:

MAT, mat, MAT

Har fått dåliga matvanor.

 

Är inte hungrig när det är frukost, lunch eller middag. Men otroligt hungrig när det är mellanmål. Jag måste verkligen ändra på det här. Dessutom vill jag gå ner i vikt inför UppCon, i alla fall lite grann. Tänker sätta upp massor av post-it lappar över allt här hemma så att jag blir påmind om det. Jag har en förmåga att glömma saker väldigt snabbt.

 

Påtal om post-it lappar. Om du hittar lite post-it lappar i stan så kan det vara min kompis, Roxas som har satt ut dem. Det finns en på Bengans, och lite andra ställen. x)

Böcker, BÖCKER

Var på stan igår med polarna.

 

Vi började med att gå till Shock, lilla Roxas skulle köpa sin efterlängtade officer hat. Den hatten hon hade haft ögonen på var slut, men hon köpte en annan, som var det sista exemplaret, lite tur i oturen eller vad man nu väljer att kalla det.

 

Själv köpte jag en svart hårförlängning, ska troligen färga svarta slingor efter UppCon, ett "läder"halsband som såg ut som ett collar och ett svart halsband/headband med spets. Pretty, pretty, pretty!

 

Köpte fem paket pocky, tre choklad, två jordgubbe.
Har ätit ett paket, tänker spara två eller tre till UppCon.

 

Såklart var vi även inne på Sci-Fi bokhandeln.
Köpte lite nya manga böcker (såklart). Det blev:
~ Naruto 38
~ Naruto 39
~ Bleach 17
~ Bleach 18
~ Bleach 19

 

Det var en bra dag. Fast det dröjer ett tag innan jag drar in till stan igen eftersom jag behöver spara pengar, ska dessutom köpa cosplay. Måste beställa det snart. Vet att jag tjatar om det! ^_^

♪ Beauty and the Beast ♪


Kingdom Hearts

Har äntligen börjat spela lite mer Kingdom Hearts, har inte kommit långt, men ändå. Är på Alice i Underlandet, det enda problemet är att jag råkade dricka den potion som man ska ge den fina gula blomman, och jag vet inte hur jag ska få fram en till liten potion. Tänkte att blomman kunde vara lite snäll och be om något annat, men nej nej.

 

Tänker råd fråga min vän, som är helt besatt av det här spelet.

 

Eftersom jag inte har något annat att göra under tiden tänker jag antingen börja på ett nytt spel eller köra lite Final Fantasy på mitt NDS.

Spel och spelkonsoler

Jag behöver nya spel. :3


Trots att jag precis uppdaterat mitt R4 kort till NDS:t så har jag fortfarande ett sug efter nya spel. Inte bara till NDS, utan till Wii och PS2.

Jag har ett starkt sug efter nya spel, men även gamla.
Blev faktiskt väldigt sugen på att köra Mario Kart, till Game Cube. Det var ganska länge sedan jag körde det. Dessutom Mario Kart till Game Cube är så mycket bättre än versionen till Wii. Det går inte att slå de gamla versionerna av spel.

Just nu sparar jag pengar till cosplay, eftersom det kostar en del.

Efter nyår kommer 2000 SEK dyka upp på mitt konto eftersom jag har haft godislöfte i ett år, och det är belöningen. För dem pengarna kommer jag troligen köpa cosplay för, och sedan finns det även en hel del manga som jag vill köpa. Men jag tror ändå att jag kommer att ha ett par slantar över som jag kommer kunna köpa spel för.

Fast det är inte bara spel jag är sugen på, jag är även sugen på en ny spelkonsol.
Jag vill så gärna ha en PSP. Har tänkt på det ett tag och jag tror att det kommer hamna på min önskelista inför julen. Det finns så många spel till PSP som är awesomeness.Funderar även om behovet av en PS3 är nödvändigt, har PS2 hemma, men nu kommer det massor av spel till PS3 som man gärna vill ha. Vet inte riktigt vad jag ska göra gällande det. Tänker prata med pappa om det först och se vad han tycker.

Ska dessutom köpa ett PS1 memory card, eftersom man då kan köra PS1 spel på PS2, finns massor av Final Fantasy spel som bara går att köra på PS1. Dessutom, Final Fantasy är så jävla awesome.

Några spel som står högt upp på min önskelista;
~ Super Mario Galaxy 2 (har faktiskt inte det spelet än trots att pappa lovat att han skulle köpa det)
~ Kingdom Hearts 2 (trots att jag inte klarat ut första än)
~ Final Fantasy X-2 (trots att jag inte klarat ut X än)
~ Kingdom Hearts 358/2 Days
~ One Piece Giant Battle

Måste verkligen börja spara om jag vill ha råd med allt det här. ^_^

Naruto Shippuden Opening 8


Sasuke Plushie (for Naruko)

Man kan skriva plushie, eller hur?! Det behöver inte vara plush, även om plush är det rätta ordet. Plushie låter mycket sötare och tilltalande. Om ett ord nu kan vara tilltalande.
Jag vill ha en Sasuke plushie, till mig själv och till när jag ska cosplaya Naruko. I need my man!
Det känns nästan som något uppenbart att man behöver en Sasuke plushie till en Naruko cosplay. Men det är egentligen bara min åsikt.

 

Förut fanns det både Sasuke och Itachi plushies i SF-bokhandeln, men de är borttagna nu. Jag och min kompis hade planerat att köpa varsin och köra lite Sasuke vs. Itachi fights. Måste hitta en bra sida där de säljer sådana plushies.

Fairy Tail Ending 2 - Tsuioku Merry Go Round


SY (recycle)

Eftersom jag inte hann sy när jag sa att jag skulle göra det så gjorde jag det igår. Fast… ja, vår symaskin är trasig… Nålen har gått av i två…

 

Fick sy för hand, men det var inte så hemskt. Fast eftersom vi inte hade något tyg hemma tog jag lite gamla kläder och gjorde om dem. Planerar att åka och handla  tyg, ny nål till symaskinen och sådana grejer.

 

Att sy är faktiskt inte så tråkigt, även om jag gör det för hand.