Häftstift på golvet

Idag har det varit en jag vet inte riktigt, lite jobbig dag. Fast jag har inte känt mig deprimerad eller nere. Lektionerna har varit som vanligt, svenska, spanska (där vi gjorde ett test för att se våra kunskaper), So (vi fortsatte att filma), Livskunskap och sedan Matte. Inget konstigt med det.

Fast jag råkade göra mig illa under rasten mellan livskundskapen och matten. I vårt klassrum har vi två dörrar, de är på samma vägg fast en i varje hörn. Jag lyckades låsa ena dörren med min kompis på andra sidan och när jag skulle springa för att låsa andra dörren så råkade jag trampa på ett häftstift. Dessutom var det trubbigt. Först tänkte jag att jag hade trampat på en sådan liten sten som har vassa kanter så jag fortsatte springa några steg. Men sedan tittade jag under foten och såg att det var ett häftstift. Min kompis, Lovisa fick ta ut häftstiftet. Fick sätta plåster på det och när jag går får jag halta lite. Ibland svider det till fast det är bättre nu.
Just nu sitter jag och tittar på Förhäxad (Charmed). En bra serie som jag var helt galen i förut, för några år sedan. Om jag ska vara ärlig så hade jag faktiskt glömt hur bra den tv-serien var.

Måndag... igen

Sitter i skolan och ska egentligen arbeta. Det går ja, sådär. Om det gick bra skulle jag inte skriva det här. Jag skulle sitta och arbeta med min engelska då. Engelska läxan vi har fått är att vi ska svara på frågor om kapitel 4, 5 och 6 från boken ”Haroun and the Sea of Stories”. Det är en ganska svår bok och i början var den otroligt långtråkig, men nu har den börjat bli lite mer intressantare. Jag tänker inte förklara vad det handlar om det är en P2C2E (Process too complicated to explain). Fast det är ju måndag, alla känner nog lite sådär inför måndagar. Måndagar är första dagen i veckan och man är alltid extra seg på den dagen, i alla fall jag.

 

I klassrummet jag sitter i är det ganska tyst. Alla sitter och fokuserar sig på sina egna grejer. Några är ilskna över att de inte ska få åka till Spanien och att pengarna de har samlat in till den resan ska gå till en annan resa de inte ens ska följa med på. Jag skulle reagera likadant. Det är inte schyst och de har slitit för det där. Dessutom har mina kompisar pratat om det ganska länge. Jag känner med dem.

 

Innan vi började våra studier så skrev jag, Julia och Lovisa en lista på tavlan över filmer vi ville se, på bio eller på DVD, men alla filmerna var ganska nya.

 

Så här ser listan ut;

♦ Bilbo Bagger (kommer att bli två filmer av boken, första filmen kommer ut 2011 och andra filmen kommer ut 2012.)

♦ Narnia: The Voyage of the Dawn Treader (Tredje filmen i Narnia serien.)♦ The Last Airbender (Tecknade serie som blivit film, i alla fall första säsongen.)

♦ Percy Jackson and the Lightning Thief (Jag har redan sett den här men det skulle inte skada att se den igen, otroligt bra film som jag tipsar till alla.)

♦ Avatar (Ni vet, med de blåa långa varelserna som bor på Pandora i en helt fantastisk värld, har även sett den men mina kompisar har inte det och precis som med Percy Jackson så skulle det inte skada att se den igen.)

♦ 2012 (Den har ju kommit ut på DVD nu och den skulle jag vilja se, trots att man blir lite skrämd av det. Fast som min kompis sa, världen kommer inte att gå under 2012 eftersom då har andra Bilbo Bagger filmen premiär.)

♦ Remember Me (En film med Robert Pattinson, är inte riktigt säker på om jag vill se den, den verkar lite tråkig. Men min kompis vill se den, så jag får se vad jag bestämmer mig för att göra.)

♦ Eclipse (Såklart tänker jag inte missa den här filmen. Jag hoppas att den blir lika bra som New Moon.)

♦ Alice in Wonderland (En film som en av mina kompisar sett och sagt att den var bra, fast jag har hört många personer som sagt att den inte uppnådde deras förväntningar. Fast jag kommer troligen att se den förr eller senare.)

♦ Sherlock Holmes (Tycker att den här verkar bra och rolig, fast jag tror inte de andra är lika sugna på att se den som jag är.)

 

Där har ni min fina och lite långa lista.

 

Ska troligen sluta tidigare idag. Eftersom vi har dragit ut på elevens val ganska många gånger. Har säkert tre timmar att ta igen. Fast vi har sagt i vår lilla grupp att vi egentligen inte behöver ta ut kompen eftersom vi gör roliga grejer och själva får bestämma vad vi ska göra. Dessutom skulle det kännas bra med komp idag. Jag är otroligt trött. Kunde inte sova igår och låg uppe och tittade på ”Just My Luck” två gånger. Varför jag har fastnat för den filmen är såklart för att den är bra men i den filmen är även McFly med i. Danny, Tom, Dougie och Harry. Jag bara älskar deras dialekt, och dessutom är Dannys skratt härligt.


♪ The Cranberries - Zombie ♪


Söndag

Ännu en söndag, vilket betyder att det är måndag imorgon, igen.
Varför känns det som om måndagarna alltid dyker upp så ofta?

Aja, det är söndag och fortfarande helg. Idag är jag otroligt trött eftersom jag var hos Julia igår och firade Earth Hour. Jag hoppas att alla kom ihåg att släcka sina lampor. Planerna för idag är att åka till Ica Maxi med Lovisa för att hämta ut våra prao papper. Som har varit där i *host* fem veckor *host*. Så det är dags att de kommer tillbaka till oss så vi kan lämna in papper till skolan osv. Sedan är det väl lite olika grejer jag ska göra, engelska läxa, städa mitt rum (som åter igen lyckats bli otroligt stökigt) och det finns säkert fler saker jag måste göra som jag bara inte kan komma på just nu.

Jag hoppas ni har en bra söndag, och för vissa har säkert påsklovet redan börjat... *avis*


♪ McFly - I've Got You ♪


Förra veckan tittade jag på filmen Just My Luck med Lindsay Lohan och Chris Pine. Bandet McFly medverkar även i den filmen som ett band som hoppas på ett genombrott i USA. Filmen släpptes 2006, så de var lite yngre än vad de är nu (de var ju så otroligt söta). Speciellt Danny! ♥ Deras låtar Five Colours In Her Hair och I've Got You fick mig att lyssna på flera av deras låtar, och de är ju grymt duktiga.

 


Tidig morgon med John Mayer

Nej, det finns ingenting att misstolka här. XD

Sitter trött i min säng med pappas Mac i mitt knä och lyssnar på John Mayer. Jag tror de flesta har hört talas om honom och hört åtminstone en av hans låtar. Om inte, GÖR DET!! Han är otroligt duktig. Anledningen till att jag sitter här och inte kan somna om är på grund av min lillasyster på 7 (snart 8) år och hennes kompis som har sovit här. Det är aldrig roligt att vakna upp av pipande röster. Försökte få dem att bli tysta men det funkade inte riktigt.

Igår var det bowling med tjejerna. Det var roligt. Fast vi fick inte köra så mycket eftersom vi kom lite sent och vi behövde köra fem personer på samma bana. Men det viktigaste är väl ändå att man har roligt, elr? Vi bestämde oss att gå hem. Vilket inte funkade så bra. Vi kom fram till Sollentuna Vallen och sedan ville vi ha skjuts hem. Blev lite trött på vägen hem. Men Sarah muntrade upp mig. Vi gick världens kortaste, men bästa promenad. Jag kommer aldrig släppa Sarah. <3


Idag vet jag inte riktigt vad som kommer att hända. Vi skulle ju gå på bio, jag och mina kompisar. Men en av dem har andra planer nu och den andra vill inte längre. Men jag ska prata med min lillebror och se om han vill gå på
bio istället. Fortfarande Percy Jackson (orkar inte skriva hela titeln).

Känner att jag borde skriva någon text som avslut här... Fast kan inte komma på vad. Känner mig väldigt okreativ just nu, fast det är ju morgon. En dålig men acceptabel ursäkt. ;)

Sitter och hyperventilerar för en små sak

Titta på det här. Fick svar på en kommentar från Noll Disciplin på Youtube. Så just nu sitter jag och hyperventilerar. Ni kanske ser det här som en liten sak men för mig är det stort. Ser verkligen fram emot att det ska släppa ett album. Det finns i alla fall en person som kommer att köpa det. :PTillägg;

Jag har fått ett till svar. Kommenterade alldeles nyss ett nytt klipp de har lagt ut.

Kan ni gissa om jag är glad eller inte? Jag är helt uppspidad. Ja, det är tillåtet att se mig som en galen person.


Percy Jackson and The Lightning Thief

Planerar att gå på bio med tjejerna i helgen. Vi har pratat om att se Percy Jackson and The Lightning Thief. Har redan sett den en gång (fast inte på bio), fast den är så jäkla bra så jag kan se den igen. Dessutom är Logan Lerman som spelar Percy Jackson otroligt snygg. Aja, storyn är värsta bra och alla effekter är coola. Längtar tills på lördag då jag får se den på storskräm. Storskärm is da SHIT!!

En bokrecension kvar att lämna in (den ska in senast v. 19), det är ju ganska långt kvar men jag måste hitta en bok jag ska läsa. Ska beställa böcker från Bokus (måste bara prata med pappa först). Håller på att läser den sista boken av alla de jag beställde förra gången.

Böcker jag planerar att köpa den här gången, fast jag är bara säker på att jag vill ha de två förstnämnda böckerna, de andra är ett kanske;

♦ Percy Jackson and The Lightning Thief (Vill ha versionen med bild från filmen som omslag eftersom jag tycker att filmen är otroligt bra.)

♦ Vampire Diaries: The Fury + The Reunion (Det är den tredje och fjärde boken i serien Vampire Diaries, fast de är ihopsatta till en bok, läste de två första böckerna i fjällen och var riktigt bra trots att de skilde sig ganska mycket från serien som går på 6:an, på torsdagar klockan 20.00-21.00, titta på det om ni har tid, en riktigt bra serie.)

♦ Gregor the Overlander (Kanske, är inte riktigt säker på den här men den är skriven av en av mina favorit författare, Suzanne Collin's, hon som har skrivit serien Hungerspelen.)

♦ Alice i Underlandet (Funderar på om jag ska läsa den på svenska eller på engelska, den engelska versionen är troligen bäst men det kan vara lite svåra ord och det kan bli svårt att förstå.)

Måndagar

Jaha, då var det måndag igen. Måndagar, jag kan säga att det inte är min favoritdag. Fast vem gillar egentligen måndagar?

Stod i köket i skolan idag. Ni förstår på vår skola får vi utföra slavarbete. Vi får stå
i köket nästan hela dagen för att hjälpa till, vi får städa, torka och göra annat arbete. Det
är ingen rolig syssla. Lita på mig!

Så just nu känner jag mig helt slut men jag har ändå lite grejer jag måste göra denna eftermiddag/tidiga kväll.

♦ Städa rummet (just nu är det ingen ordning på alla mina grejer, kläder ligger i högar på golvet, böcker, filmer och cd-skivor ligger lite här och där, sängen är så obäddad som den någonsin kan bli och man kan inte hitta någonting).

♦ Träna engelska glosor

♦ Duscha (trots att jag duschade igår så är mitt hår ovanligt fluffigt och fettigt, och dessutom står det åt alla håll).

♦ Mata in Noll Disciplin's singel Idiot på ipoden. (Köpte den singeln när jag var i Stinsen och Erik Saade uppträdde, den har deras autografer på men jag fick inte den signerad av dem, autograferna fanns redan där när jag köpte den. Önskar att de hade varit där.)

Ja, där har ni mitt korta schema. Tänkte börja med det först nämnda, så jag får det gjort. Annars kommer jag säkert lata mig och hoppa över det. Ni skulle bli helt chockade om ni såg mitt rum. Jag behöver absolut städa det.

♪ Noll Disciplin - Idiot ♪


Ta en titt på Noll Disciplin's olika hemsidor:
Youtube channel
Myspace
Facebook