X-Men: Days of Future Past trailer


Bögsgård och godis

gårdagen i fyra bilder
 
Vandrade till Bögsgård för att träffa kusinerna. Där tittade vi på djuren (bland annat små lamm som bara var två dagar gamla) och fikade (korv med bröd). På vägen hem stannade vi till vid Hemmakväll för att bunkra upp oss inför kvällen. Kom hem med en hel del godis, en liten ostbollspåse och en B&J half baked (den bästa).
 
Godiset åt vi till Bridget Jones dagbok (en av mina absolute favoritfilmer). Kan säga att jag inte åt upp allting (endast några skedar B&J eftersom jag ville äta det andra också) men blev otroligt mätt i slutändan. Sitter dock nu och suktar efter godis och glass - inte bra! Tror jag ska göra lite bananglass till ikväll. Men det var en mysig kväll med mamma och syster och Bridget och onyttigheter.

fyndat och förkyld

 
     ♡ Fyndade en tröja på Gina (överraskning, men har faktiskt presentkort där)
     ♡ Köpte day cream av Emma S eftersom den hemma har en användning kvar
     ♡ Samt ett Burt's Bees lip balm (har blivit pro på att använda upp mina lipsyl)
     ♡ Och även A Dance with Dragons, den femte boken i A Song of Ice and Fire-serien
 
Var egentligen iväg för att köpta presenter, men en sak jag ville köpa levde inte upp till förväntningarna och jag har kort och gott väldigt svårt för att köpa presenter om jag inte redan har samlat ihop en solklar idé. Det blir inte heller lättare när man vill hitta den där perfekta presenten (vilket i stort sett är omöjligt).
 
Idag blir det besök på Bögsgård med små kusinerna - ska gå dit med lillebror vilket blir första motionen denna vecka (jäkla förkylning). Är ärligt talat otroligt irriterad över denna förkylning, hade äntligen kommit igång med att komma i form och gå ner i vikt - och denna gång menar jag det verkligen - och nu känns det som att allt bara går neråt. Dessutom kommer mamma och jag att fuska idag: vi har haft "godislöfte" sedan nyår, vilket även för mig har inneburit att jag inte ätit onyttigheter (kakor, chips, etc.) om jag inte blivit bjuden på det (kalas). Men jag menar det när jag säger att denna vecka inte ska stoppa mig. Jag ska komma igen och fortsätta kämpa. Vänta bara!

Studentskiva

 
Var igår iväg på studentskiva (RAVE!!!) annordnat av Julias klass (samt en till). Började med att träffas hemma hos mig där vi till största del färgade mitt och Sofias hår med de olika hårsprejerna vi hade köpt - japp, all out! (nästan) Det bästa hade dock varit om färgen lyste i mörker - så himlans coolt det skulle ha varit. (Lite övning inför Rudbecks rave.)
 
Hade otroligt roligt. Vid tolv steg vi in på dansgolvet och dansade i stort sett nästan non-stop till tre. Så otroligt roligt. Dessutom är det skönt att man inte känner många, det blir lättare att släppa taget. (Vågade dock inte vara i centret av vår danscirkel - nästa gång!)
 
Klarar mig nu på dryga 2,5 timmars sömn. Förvänatvärts bra - i alla fall nu när jag är hemma och inte behöver göra något produktivt. Har duschat och känner mig fräsch - håret luktar inte längre rök. Dock var det tråkigt att färgen försvann, inte för att jag vill ha kvar den men jag är ganska säker på att när det ska göras om till nästa raveskiva kommer det inte att se lika bra ut.
 

Torsdag

Först och främst vill jag bara meddela att jag idag sprang 6 km. 6 FUCKING KM!!!
 
Både skolgårdagen och -dagen var korta. Började halv tio med två timmar svenska (håller på att ta mig igenom V for Vendetta som sedan ska analyseras - måste fortfarande komma på en frågeställning) och fortsatte sedan med en timmes religion (har äntligen kommit igång med uppgiften - 2/3 sidor färdigskrivna sedan en timme tillbaka). Slutade alltså 12.40 - vandrade till Sollentuna och tog bussen hem därifrån. Till lunch blev det en bagel (som köptes igår), halva med philadelphia och skinka och andra med en halv avokado och rökt skinka. Det var otroligt gott! Som i riktigt otroligt gott!