Wake me up when September ends

September 30.
Jag vet inte om tiden går snabbt eller om jag glömmer bort de dagar som är långa... Tur är det i alla fall att det är fredag. Jag känner mig helt slut, och tänker faktiskt, tro det eller ej, gå och lägga mig efter att detta inlägg blivit publicerat. Känner att bristen på sömn håller på att göra sig påmind hela tiden. (Dessutom vill man se lite vettig ut på söndag).

 

 

"Here comes the rain again, falling from the stars."

september 30


Massor av G

Sitter just nu på tåget med syrran. Ska till Karlberg för att få massage av mammas moster. Det ska bli väldigt skönt eftersom jag känt mig otroligt stressad på senaste tiden. Massor av läxor och dessutom har jag gjort en hel del med kompisar de senaste veckorna. Jag borde kanske tagga ner lite!

Men nu ska all stress bort!


One Direction - 2 Oktober

One Direction kommer till Sverige den 2:a  oktober. De kommer att ha en Q&A på Café Opera 15:00. För att få garanterad entré måste man hämta ut ett band som finns på Bengans. Eftersom det finns begränsat med band så gäller det att vara först i kvarn.

 

Är helt bestämd på att se dem. Jag vet att om jag inte gör det kommer jag att ångra mig i resten av livet. Bara tanken av att missa chansen att få en kram av Harry (vilket man kanske ändå inte kommer få), eller se honom i verklighet gör mig deprimerad.

 

One Direction, get ready! ♥

Fick äntligen mitt Pottermore mail!

Fick min trollstav: Cypress with Phoenix Feather core, fourteen and a half inches, slightly springy.

 

Jag var über-nervös inför sorteringen. Jag svarade på frågorna ärligt. Jag vet att mitt sanna hus är Gryffindor, men jag blev placerad i Hufflepuff. Ärligt: När Hufflepuff symbolen dök upp på min skärm blev jag besviken. Men efter att ha läst om huset och faktiskt tänkt igenom saken så insåg jag att den enda anledningen jag inte vill hamna i Hufflepuff är på grund av allas fördomar mot detta hus (Om man är en Hufflepuff är man ingenting.). Hellre Hufflepuff än Ravenclaw eller Slytherin - för jag hör verkligen inte hemma i dem husen. Dessutom ser jag det som en komplimang att bli placerad i Hufflepuff eftersom vi ska vara vänliga och lojala.

 

I alla fall! Jag är äntligen inne på POTTERMORE!

Supernatural är tillbaka

Har tittat på det nya Supernatural avsnittet. Har verkligen saknat det!
Fast jag gillar inte att avsnittet bara slutar, vilket får en att önska att nästa avsnitt redan var släppt. Min lilla Cas! Gillar inte det som har hänt med honom. Har saknat Dean's mörka röst. Jag vill inte avslöja någonting, men det kändes som att det inte var början på en säsong, utan det var bara avsnittet efter. Vilket det så klart är, men en ny säsong borde inte börja precis där förra säsongen slutade. Men... gud vad jag har saknat det!

september 22


Glee: 3x01 The Purple Piano Project

Glee har äntligen återvänt. Sitter just nu och tittar på det första avsnittet från den tredje säsongen. Har verkligen saknat det! Och ser inte Darren helt underbar ut i sina vanliga kläder.

 

(Glee) Blaine/Darren Criss - It's Not Unusual

Ska ut i skogen med skolan i morgon

Gå en mil. Jag hoppas verkligen att det inte regnar. x

Ed Sheeran - Little Bump

Ed Sheeran's röst är verkligen kärlek! Och den här låten är så otroligt vacker.

september 18


Today's To-(I wish I did)-Do List

Det känns som att jag har mycket att göra. Och mycket som jag vill göra. Idag blir det mest fokus på läxor, och troligen även lite städning i rummet. Ibland får man ett par tankar som säger att det är dags att vara lite ordningsam. I alla fall så har jag en To-Do List, fast den innehåller även saker jag önskar jag kommer hinna med idag.

 

Today's To-Do List (18/9-11)
◆ Bli klar med svenska talet.
◆ Sammanfatta naturkunskapen.
◆ Träna spanska.
◆ Få ordning på rummet (alla grejer på skrivbordet).
◆ Slå in Julla's present.

 

Okej, det kanske inte ser ut som att det är mycket, men det känns som det.

Rain makes everything better

Sitter just nu och myser till ljudet av regn (rainymood) och Spirit: Stallion of the Cimarron soundtracket. Finns det verkligen något som är mer lugnande? Det känns som att all oro försvunnit.

 

Spirit: Stallion of the Cimarron (Bryan Adams) - Here I Am (End Titles)

Kläder och nagellack

Har varit i Stinsen med underbaraste Hanna! ♥

 

Spenderade en del pengar. Vilket är lite ovanligt för mig. Det blev en super gullig vit blus från Vila, och en otroligt mysig cardigan från Gina. Det låter inte riktigt som mig? Det blev en choklad-ansiktsmask från Kicks inför i kväll, och något sorts fot-bads salt. Köpte även ännu ett nagellack från OPI's Pirates of the Caribbean linje. Så nu äger jag både Mermaid's Tears och Stranger Tides (se bilder nedan). De kostar 150kr styck, men jag ångrar det absolut inte eftersom jag älskar färgerna (och filmerna).

 

 

Hemma välkomnades jag av kladdkaka och hela släkten (firar morfar). Livet känns väldigt bra just nu!

Snart är det fredagsmys

Äntligen är det fredag igen!

 

Mormor och morfar är här. Och morfar fyller år idag. Världens bästa morfar! Jag älskar honom så otroligt mycket! Grattis morfar! ♥

 

De ska bjuda på middag. Mormor står i köket och lagar snitzel. Det känns som att det var jättelänge sedan som jag såg dem. Senare i kväll så kanske Sofia kommer över. Lite sena läxor. Idag kände jag mig väldigt stressad eftersom vi hade samhällskunskap. Vi skulle under lektionen skriva en analys om filmen This Is England. Jag medger att jag borde ha pluggat inför det, och att min text blev en röra. Sedan hade vi engelska till idag. Svenska till på måndag, vi ska hålla i ett argumenterande tal. Spanska prov på måndag. Naturkunskaps prov på torsdag. Jag kände mig väldigt stressad. Men det känns lite bättre nu för svenska talet blev uppskjutet till på fredag.

 

Ifall Sofia inte kommer ska jag nog ändå göra lite läxor samtidigt som jag tittar på en film eller lite mer Jersey Shore.

Taco-kväll hos Louise

Hade det jätteroligt igår kväll. Tack Louise! ♥

 

Träffade några av hennes konfirmations kompisar och några polare från IB-linjen. Det var skönt att göra något, eftersom jag egentligen planerat att stanna hemma. Vi åt tacos (så klart) och sedan blev det lite chips och godis. Efter det var det dags för IB-polarna att ge sig iväg hem eftersom de hade en bit att åka. Vi gav dem sällskap till bussen. Jag måste säga att jag lätt blir smickrad, och när jag fick kramar av alla kände jag mig väldigt speciell.

 

Hemma igen började vi spela ett spel som jag tror hette Faster Agatha's Testamente. Man skulle döda andra, och försöka ta sig ut ur huset innan någon visste vilken karaktär man var och försökte hindra en. Det var ett jätteroligt spel.

 

Hade en fantastisk kväll! Och sov dessutom till halv ett idag, så nu känner jag mig utvilad och redo att dra till Stinsen och Kista med ett par andra kompisar!

Dagens snillen

 


Supernatural Säsong 6 Gag Reel


Supernatural Säsong 5 Gag Reel


Hemma från skolan

Jag var helt inställd på att klara av hela veckan. Men jag stannade hemma idag. Känner mig helt slut. Men jag stannar hemma för att bli frisk så att jag kan följa med till Ravan i morgon. Ligger nu i min säng och tittar på Sharpay's Fabulous Adventure. Har redan sett den filmen en gång tidigare, och tro det eller ej så tittar jag på den igen. Anledningen är ganska uppenbar; Austin Butler.

Underbara älskling! ♥

 

Hade tänkt klä mig varmt hela dagen men det funkar inte riktigt för jag växlar mellan att frysa och att svettas. Blurgh, jag vill bara bli frisk. Dessutom låter det som att jag svalt sandpapper. Dubbel blurgh!

Förkylningar som sprider sig

Jag har lyckats ta mig igenom hela skoldagen även om det har gått lite trögt eftersom jag är förkyld. Fast jag är inte den enda, det är flera andra som sitter och snörvlar och hostar i klassrummen. Jag har känt mig helt slut hela dagen, men i morgon tänker jag ta en alvedon innan jag ger mig iväg. Det känns inte som att stanna hemma är ett alternativ eftersom jag troligen kommer att missa en hel del.

 

Under lunchrasten fick jag träffa ett par av Louise's klasskamrater från IB-linjen. De var riktigt trevliga. Man kan säga att de var lite utav min sorts människor. Det var en tjej som gillade manga, och kommenterade mina pins på väskan. Det var roligt att hänga med dem även ifall jag inte känner dem, och i vanliga fall brukar jag vara blyg.

"Man kan ju inte bara haffa någon, det ska ju finnas känslor också."

- Totte (Syssling, aka världens gulligaste)

The Amazing Spider-Man


How To Train Your Dragon

Filmen utspelar sig på Vikingatiden och handlar om Hiccup (Hicke på svenska), som bor i vikingabyn Berk. Trots att Hiccup är Hövdingens son är han en riktig mes, och till skillnad från resten av stammen misslyckas han varje gång han ska döda en drake - vilket är deras livsstil. Men när Hiccup väl lyckas att fånga en drake, som dessutom anses vara den farligaste, blir han och draken bästa vänner och Hiccup upptäcker att drakar inte är farliga alls. När ingen tror honom måste Hiccup göra allt för att stoppa byns stora planer på ett gemensamt anfall mot drakarnas näste.

 

Filmen är underbart gullig. Man faller för Hicke direkt eftersom han är en underbar person även ifall han klantar till sig ofta och inte är lika stark som de andra vikingarna. Man känner igen sig i hans situation, att han är olika andra och försöker att passa in när han egentligen är en annan person. Ibland kändes filmen lite hemsk för Hicke's far accepterar honom inte, och ser honom som en besvikelse eftersom han inte är lika stark och stor som de andra vikingarna. Men filmen är underbar och den kändes lycklig. Jag förstår inte varför jag inte sett den tidigare.

 

 

Det ska även komma en How To Train Your Dragon 2. Jag tycker att första slutade bra. Men om de lyckas göra en uppföljare så ska jag inte klaga. Men det är ganska lätt att göra en dålig uppföljare.

Sjuk med filmer

Tänkte ge er en kort sammanfattning om vad som hände igår:
Igår köpte jag How To Train Your Dragon (som jag kommer att skriva om i ett senare inlägg eftersom filmen var så gullig) och använde även upp det sista av mitt presentkort på Ålhens. Jag köpte även Sagan om Ringen Special Edition, X-Men Origins: Wolverine och Iron Man 2 (fast den filmen visade det sig att jag redan hade hemma så jag ska be pappa byta den mot en annan film eftersom han jobbar inne i stan). Och tro det eller ej, jag köpte även en stickad tröja från H&M (presentkort).

 

Åt tacos hemma hos Sofia och Hanna, och efter det kom Julia och Sara. Den kvällen spenderades med att titta på en hel del youtube-klipp. Passade på att visa dem talangen Janet Devlin, och snyggingen Frankie Cocozza från The X Factor. Kom hem elva, men tittade på en film innan jag gick och la mig så det blev ganska sent (i alla fall för mig).

 

Och nu det som hänt idag:
Jag har blivit förkyld. Jag har ont i huvudet och bihålorna, jag är täppt i näsan och det känns som att jag är på väg att få feber. En förkylning passar helt enkelt inte in vid tillfället. Jag har skola och... nej, det passar sig inte. Så i ett försök att bli bättre har jag vilat hela dagen, och tittat på en massa film. Iron Man 2, Sherlock Holmes, X-Men Origins: Wolverine och ett avsnitt av Misfits.

Today's To-Do List

Eftersom jag är ensam hemma gjorde jag en frukost som är godare än yoghurt och macka. Doppade en macka i ägg och stekte den senare i stekpanna, hällde på sirap och gjorde sedan äggröra. En riktigt god frukost.

 

Senare idag ska jag in till stan. Och i kväll blir det tacos hemma hos Sofia.

Aliens in the Attic


It's Friday, Friday!

Jag blev lite arg på mig själv för att jag vaknade tio i åtta istället för tio i nio av väckarklockan. Och även ifall jag inte var så jättetrött så kände jag att jag behövde en vilodag. Så jag funderade på ifall jag skulle anmäla mig sjuk. Så klart kommer jag inte att göra det, men det här är en sådan dag då jag känner för att stanna hemma. Sitta i myskläder hela dagen och titta på film medan jag skriver meningslösa blogg-inlägg.

 

Fast det är ju fredag idag och i morgon är det helg, och dessutom har jag sovmorgon. Fast man bestämmer inte riktigt vilka dagar som ska kännas som vilodagar.

Pottermore E-mail

Jag slår vad om att det är Errol som har hand om mitt Pottermore e-mail. Det skulle förklara varför jag inte fått det än. VARFÖR POTTERMORE? VARFÖR?