Grease med mormor

Japp, rubriken säger allting. Idag ska jag på Grease med mormor. Hon kommer halv två och hämtar upp mig. Jag har faktiskt aldrig varit på en musikal förut. Det ska bli roligt. Det är sista föreställningen de har. Fick det i födelsedagspresent. Danny (eller som han heter i denna pjäs - Danni) spelas av Sebastian Karlsson och Sandy (eller som hon heter i denna pjäs - Sanna) spelas av Marie Serneholt.

Just nu har jag min iPod högtalare på medan jag lyssnar på McFly ('Hypnotized').

Oh! Vilken överraskning! Efter jag skrivit klart det här inlägget tänkte jag hoppa in i duschen. Mitt hår behöver bli utkammat, just nu känns det som om det är en enda stor boll.

Jag hoppas ni får en bra fortsatt lördag.
Själv kunde jag ha behövt lite mer sömn efter att ha kommit hem sent igår. Men det är lite svort att sova när ens åtta åriga lillasyster går omkring och skriker med sin otroligt ljusa och pipiga röst. Jag lovar er, det går inte att sova... Men jag får försöka sova igen senare ikväll...

 


The Twilight Saga - Eclipse Trailer


Fyller år idag!! Femton!! [Part 2]

Det har varit en bra dag, om man bortser från att det har snöat och regnat. Fast det sista kan man väl vänta sig när det är vår. Fast snön tycker jag kan dra någon annanstans. Imorse vaknade jag av familjen som kom insjungandes. Två föräldrar och tre syskon. Fick frukost på sängen, macka och ett glas proviva (proviva is da sh!t).

I födelsedagspresent fick jag;
♦ En iPodhögtalare (som jag redan förälskat mig i)
♦ Presentkort på Carlings (500kr)
♦ Ett (säng) överkast i jeansblå färg och i jeans tyg

Älskar alla mina presenter. Jeans överkastet fick mig att vilja göra om mitt rum. Fast det får jag troligen vänta lite med om jag ska göra det eftersom bygget på landet kommer i första hand. Och iPodhögtalaren använder jag just nu. Lyssnar på... *trumvirvel* McFly. Såklart! Tänkte fira mig själv genom att lyssna på deras låtar hela dagen. Det gör mig glad och lycklig. Just nu spelas 'The Heart Never Lies' på hög volym.

Min dag i skolan har också varit bra. Många gratulerade mig. De sjöng för mig på sista lektionen, vilket jag hade hoppats kunna undvika. Fast de sjöng i alla fall inte i matsalen som mina kompisar annars brukar göra. Vill egentligen inte ha all den uppmärksamheten men det är lite roligt att de sjunger, de visar att de bryr sig...

Ikväll blir det kinamat (mitt val). Mormor och morfar ska även komma över. Jag vet inte om de har med sig någon present, fast egentligen spelar det ingen roll. Jag är bara glad att de kommer över.

Fyller år idag!! Femton!! [Part 1]

Idag fyller jag år.


Grattis Sarah!! Femton år!!

Idag fyller en av mina bästa kompisar år!! Grattis Sarah på femton års dagen!!

Lånade bilden från fotobog.blogg.se


Veckan efter påsk

Den här vecka har varit ganska jobbig. Fast det kan man förstå. Det är veckan efter påsklovet, alla är nog lite trötta. Jag själv har varit otroligt trött, dels för att det har varit påsklov nyligen men även för att jag går och lägger mig allt senare och senare. Jag säger till mig själv att jag ska gå och lägga mig tidigare men sedan är det saker som håller mig uppe. Jag brukar inte ha svarta ringar under ögonen, trots att jag ibland går och lägger mig senare... men nu har jag börjat få det. Och jag hatar svarta ringar under ögonen. Jag gillar det inte. Så ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt, inga undantag.

Enligt mig har vi haft ganska mycket läxor den här veckan, och vi har även fått ett par läxor till nästa vecka. Den här veckan har det varit matte, engelska, no och so. Och den kommande veckan har vi läxor i matte, spanska, engelska (test/prov) och no. Jag ska snart börja plugga, men tänkte att jag kunde blogga lite innan eftersom jag inte har gjort det på ett bra tag. På en hel vecka rättare sagt.

I fredags anlände mina Ed Hardy converse som jag beställt. Det tog inte lång tid alls. Det tog säkert bara tre dagar, om jag minns rätt. De är asgrymma, och skitsnygga. Sedan har jag även beställt nya bågar, eftersom mina gamla är trasiga sedan långt tillbaka. De är lite annorlunda från mina förra, de här bågarna är tjockare. Det är lite annorlunda men de är snygga. Först tänkte jag på vad andra skulle säga om jag kom med dem till skolan, men sedan bestämde jag mig för att jag inte borde bry mig om vad andra tycker. Så länge jag gillar dem så ska ingen kunna påverka mitt beslut. Dessutom har Tom ett par som liknar mina... lite grann. Har även köpt ett par t-shirts från Carlings. De har skit snygga t-shirts där.

♪ McFly - Please, Please ♪


Söndag

Då är vi inne på sista påsklovs dagen. Inte så jätteförtjust över att skolan börjar imorgon igen... Fast vem ser egentligen fram emot skolan. Speciellt när första veckan i skolan = matte läxa (algebraiska förenklingar), eng läxa (glosor), no läxa (svarat på alla G-frågor) och so läxa (omläxförhör på Martin Luther).

Jag har lite att göra idag. Jag har tränat lite på de ovanstående grejerna tidigare under påsklovet. Men inte mycket så det är något jag absolut måste göra idag. Jag får göra omläxförhör i So för att dagen innan så hade jag bestämt mig för att träna som en galning så jag kunde det, men då säger mamma att vi ska till mormor och morfar. Så... där rök min chans att kunna klara läxförhöret. Fast jag fick i alla fall rätt på en fråga... Jag vet... Ni behöver inte säga att det gick riktigt dåligt, jag är redan medveten om att jag sög gällande det läxförhöret.

Sedan ska jag även försöka få ordning på mitt rum. Jag förstår inte hur jag lyckas stöka ner det hela tiden. Det är helt otroligt, under bara några minuter så kan det bli helt stökigt igen. Jag är otroligt lat och lägger oftast kläder på golvet och det är sådana små grejer som gör mitt rum stökigt.

Jag vet att jag har ett otroligt intressant liv som alla älskar att läsa om... *ironi* Men jag skriver faktiskt inte för er. Ja, känn er sårade. Jag skriver bara för att skriva. Kanske en dag jag tittar tillbaka när jag är äldre och skrattar åt hur jag skrev då.

Hoppas ni har en bra söndag!!

♪ McFly - Mr. Brightside [Cover] ♪


♪ Noll Disciplin - Kliv Av Min Rygg ♪


Ute på landet - Arholma

Är ute på landet. Kan inte förstå att det började snöa i dag, och inte lite. Det har snöat omkring sju centimeter. Helt otroligt! Jag trodde att vi äntligen skulle få slippa snön. Men så klart inte. April är INTE en vintermånad. Det är en vår månad. Men vart är våren? De första påskdagarna var fina, under en dag var det faktiskt 25 grader varmt. 25 grader. Och nu snöar det. Ibland förstår jag mig inte på vädret.
Just nu sitter syskonen och tittar på Gustav 2. Ni vet den oranga katten som älskar lasagne och hatar måndagar. Ska snart titta på Legend of the Seeker här på datorn. Såg klart säsongs finalen igår, och har hunnit se tre avsnitt från andra säsongen. Den serien är verkligen otroligt bra. Om ni inte har sett den än så borde ni lägga ner 42 minuter för att se ett avsnitt.
Tänker lägga in en låt efter det här inlägget eftersom jag inte har något mer att skriva om...

♪ McFly - Too Close For Comfort ♪