The Bourne Legacy


Orientering i regn ☑


Vilken underbar värld

Så, på senaste tiden har inte många saker hänt. Jag har fått tillbaka både historian och samhällskunskapen och det visade sig att jag lyckats betydligt bättre än vad jag hade trott - A respektive B. Förlåt för denna information men lite skryt får jag plats med.

 

Planer har även gjorts för morgondagen och lördagen. Imorgon blir det The Avengers med Becks - för mig blir det andra gängen men det skadar inte. Om ni har sett filmen så förstår ni varför. För er som inte har sett den - it rules! Efteråt kommer någon timme spenderas i Kista med Sofia då kläder eftersökes.

 

På lördagen hålls mitt någon månads sena födelsedagskalas - om man vid denna ålder tillåts kalla det så. Tema: länder. Själv ska jag (ganska självklart) vara Storbritannien. Vilken middag som kommer serveras och vilken film som kommer visas är ännu inte bestämt men ett flertal idéer cirkulerar runt i mitt huvud.

 

I stort sett känner jag mig tröttare men lyckligare.
Sex skoldagar kvar!

"it's like stepping back to the past"

Då man har sovmorgon och klockan 8.50 slår på TV:n möts man av den underbara serien Spin City med fantastiska Michael J. Fox. Det som gjorde morgonen betydligt bättre var då även Christopher Lloyd dök upp på skärmen. Fox och Lloyd - den underbara duon från Back to the Future. De fick även in referensen: "It's like stepping back to the past." Och nu är jag sugen på ett maraton med dessa filmer.

give the kid a hershey's bar

Jag och Rebecka fann denna lilla chokladkaka på en hylla inne på Coop. Båda två som tillhör den underbara Band of Brothers fandomen blev väldigt ivriga över denna upptäckt - fangirl mode on! Detta inträffade för någon vecke asedan och idag bestämde jag mig för att smaka. Har hört en del eh-kommentarer om denna choklad, även från Becks men jag tyckte faktiskt att den smakade bra. Kanske är det jag som inte har så hög standard på choklad.

 

Det jag ville förmedla med detta inlägg: JAG HAR ÄTIT EN HERSHEY'S BAR - PRECIS SOM I BAND OF BROTHERS!

The Pacific


pour some sugar on me


Damer och herrar, Ron Livingston!


Hello There Strangers!

Whatzzzzzzup?!

 

Såååf is in tha house (of Fanny)!!!

 

Put your hands up, put your hands up, put your hands up for the skola! , Our lovely life! dudu du du du du, dududududu  dut dut dut.

 

Eller? Vi pluggar och pluggar och pluggar. När vi tror vi ser toppen av berget inser vi att detta är bara en klippa av det verkliga berget. Snart kommer vi få syrebrist på berget och svimma.

 

Solen är framme i alla fall. Skööönt! Fanny är lite sugen på Juliskum medan jag själv vill ha Marabou jordgubb.

 

Jag och Fanny ska börja baka regelbundet :D , vi börjar nu på fredag. Inom kort kommer vi starta en bakblogg där vi lägger upp recept och fina bilder på alla de mumsigheter som vi skapar. Längtar <3

 

 

Hejhopp galopp
puss och kram skumbanan
Atentemente,
Sofia (:

DVD-frossa #2

Har fyllt mina hyllor med yttligare ett par filmer. 3 för 99kr på Ica Maxi, 10kr per film och en första säsong för 99kr på Hemmakväll.
  • Ghost Whisperer säsong 1
  • Miraklet vid St. Anna
  • Sucker Punch
  • Bridget Jones' Dagbok
  • Hamburger Hill
  • Cast Away

once upon a billy pizza


The Avengers

Färdades till Kista med Sofia, Julia och Bella igår, och kan nu säga att jag sett mästerverket The Avengers. Inför detta biobesök passade jag på att titta på Thor och Captain America som stått och dammat i bokhyllan ett tag (resten av filmerna hade man ju sett innan).

 

Nick Fury of S.H.I.E.L.D. brings together a team of super humans to form The Avengers to help save the Earth from Loki and his army.

 

Jag är kär! En otroligt bra film med en otroligt bra cast - jag menar Robert Downey Jr, Chris Evans, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Jeremy Renner och Chris Hemsworth. Bromancen mellan Stark och Banner. Det kändes som att de lyckades skapa band mellan alla karaktärer. Stark och Banner. Stark och Rogers. Natasha och Barton [vilket nästan låter som hotguy när jag uttalar det]. Allt! Tillsammans var de helt underbara! Dessutom, Jeremy Renner och Scarlett Johansson är perfekta tillsammans.

 

Så fort jag stigit ur biosalongen ville jag svänga tillbaka och se den igen. De lyckades verkligen med denna film. Man märkte inte att filmen varade i 2,5h timmar eftersom det alltid hände någonting. Man skrattade, och jag (såkart) fälde en tår vid ett tillfälle. Helt underbar film! Älskar känslan man får av sådana extremt bra filmer.

Vad gör man när man börjar 13.50?

Jo, av någon anledning har jag ställt in mig på att jag ska ut och springa. Hurtigt, jag vet!

DVD-frossa

Detta händer då man lämnar Fanny ensam med sina nyköpta DVD:er.

 

Skoldagen varade i tre timmar. Lunchen bestod av Rudbecks legendariska hamburgerbuffé. Själv tycker jag att ordet legendariskförlorar sin mening i detta sammanhang. Första halvan av eftermiddagen spenderades i Sollentuna Centrum med bästa. Försökte fynda ett par jeans men misslyckades brutalt. På den ljusa sidan så är jag nu ägare till Hamilton: I Nationens Intresse, säsong 5 av Criminal Minds, säsong 4 av Supernatural och första säsongen av Lost. Filmnörden inom mig glädjes mycket åt detta.

Band of Brothers: War's over!