Så jävla utseende fixerade

Varför har hela jävla världen blivit så fixerad vid utseendet? Insidan räcker inte till längre.

Alla bryr sig bara om utsidan nu för tiden. Ingen bryr sig om insidan. Alla är så jävla dumma för att tänka att saker kan betyda mer än bara utsidan. Det finns andra saker som räknas. Stora bröst, smal midja, fast rumpa, snyggt ansikte, stora ögonfransar, putande läppar... Kraven är många, och jag börjar bli så jävla trött på det. Jag själv vet att jag inte håller mig till någon av dem kraven. Och efter att alla krav höjs så börjar jag hata mig själv ännu mer. Förut var jag nöjd med mig själv, jag var faktiskt nöjd. Nu börjar allt att förstöras pågrund av att alla ser utsidan. Jag känner mig så jävla trött på det, ibland känner jag mig så jävla ensam och vill verkligen ha någon som bryr sig om mig. Jag vill känna mig älskad. Fast just nu känns det som en omöjlighet och jag har faktiskt gett upp hoppet.

Varför ska man bry sig när man inte uppfyller alla krav?

Det är som med Jessica Simpson. Förut var hon jävligt tunn, nu är hon i normal storlek och folk har börjat säga att hon är fet. Det är så jävla skämigt tycker jag att kalla någon fet när man i hennes nuvarande storlek. Hon är väldigt vacker och dem flesta kvinnor är vackrare med mer kurvor. Det är inte fel att ha kurvor. Det som är fel är att döma folk efter sitt utseende och säga att dem inte duger som dem är.

Kände mig bara irriterad på det här efter att ha läst ett inlägg som en kille skrivit. Han skrev att han inte brydde sig om hur man såg ut, att det var insidan som räknades. Jag vet inte riktigt varför jag kände mig irriterad på det, men jag tror dem flesta säger att det är insidan som räknas och inte utsidan fast dem inte menar det.


Blööööööööööööh

.......................................................

Släktkalas för mig...

Ja, just nu är det släktkalas för mig och min lillasyster Tuva.
Jag har fått väldigt bra presenter, faktiskt glad över alla. Fast jag var lite orolig innan festen började eftersom jag var rädd att inte gilla något av det jag fick. Jag vill inte direkt såra någon genom att låta icke nöjd när jag får något, men jag blev väldigt glad över alla grejer jag fick. Väldigt många är här också, fast Ella min syster saknas. Hon är i Falköping och spelar volleyboll, förväntar mig nästan att hon ska komma runt ett hörn någonstans och säga hej. Vet inte riktigt varför!?
I alla fall så var det buffé, jag åt inte så mycket. Jag vet inte riktigt vad det är med mig, jag äter inte mycket alls nu för tiden. Fast jag är inte så orolig jag är ganska mullig. Men jag åt två väldigt smala pajbitar och sedan en och ½ brödskiva, och sedan fyra minitomater. Det var smarrigt! Synd att jag inte orkade mer. Gästerna är fortfarande kvar men jag känner för att sitta här uppe lite och ta en pause.

Jag fick;
◊ Skrivblock, ritblock, penna och Twilight (på engelska med moviecover)
◊ 100 lösa kr och sedan 300kr på bokus (hurra!)
◊ 500kr på Åhlens (wow!)
◊ Jonas Brothers albumet, alltså det albumet som heter Jonas Brothers (underbart)

Och på Jonas Brothers albumet så finns det massor av andra grejer med. Det finns bilder man kan skriva ut, videos, lyrics, korta intrvjuer, poster skapare m.m. Och eftersom jag verkligen har fastnat för dem så var det en jättebra present. Ska skriva ut bilder sedan när alla har gått...

Sorgligt stycke ur en novell (jag håller på med)

Jag själv tycker det är ett väldigt bra stycke. Och om jag ska vara helt ärlig fick det mig att gråta.

"Hur ska jag kunna tro dig?" Frågade jag honom och drog bort handen från hans grepp. Hur kunde han tro att jag skulle lita på honom? "Jag litade på dig."

"Jag lovar, jag har inte sagt någonting." Hans ögon var ärliga, men vad kunde jag säga. Jag kände honom inte lika bra som jag trodde jag gjort. "Jag är ledsen Nick." Sa jag och vände mig om för att gå iväg. Jag ville inte se honom igen, jag kunde inte tro att det hände igen, att någon jag älskade och hade litat på hade svikit mig. "Gå inte. Snälla."

"Vad vill du säga, vad kan du säga om det som hänt. Jag litade på dig Nick, förstå att du var den som fick mig att må bra igen, som fick mig att känna mig nöjd med mig själv igen. Kan du förstå alla slag jag har tagit emot, den smärtan du har tagit bort genom att bara prata med mig, röra vid mig." Min röst skar sig på slutet och jag slutade. Att prata om det här gjorde så att det svarta hålet som en gång funnits i mitt bröst att komma tillbaka. Han sträckte fram händerna mot mig, men jag skakade på huvudet. "Rör mig inte igen. Snälla, låt mig bara gå." Sa jag och kände hur tårarna började bränna under mina ögonlock. "Men allt vi har gjort tillsammans, Mel, snälla lämna mig inte. Jag älskar dig." Jag stannade upp i ett ögonblick, han hade aldrig sagt det förut. Och så började tårarna rinna, tyst föll dem längst mina kinder och jag brydde mig inte ens om att torka bort dem. Jag vågade inte titta på honom. "Jag lovar Mel, jag älskar dig." Sa han igen. Orden brände i mitt bröst. "Sluta, snälla sluta." Fick jag fram mellan tårarna. Jag kunde inte förlåta honom. Jag tittade upp på honom och såg att han också hade tårar i sina ögon. "Jag älskar dig med." Fick jag fram, och jag trodde att smärtan i mitt bröst skulle ta död på mig.

"Så stanna då." Bad han mig. Han tog ett steg fram och tog tag i min hand. Jag skakade på huvudet, men han höll kvar mig. Han drog mig intill honom och tittade in i mina ögon, jag började snyfta högt. "Det räcker inte. Det räcker inte." Sa jag och han kramade om mig, jag ville aldrig lämna hans famn. "Jag kommer att sakna dig." Fick han tillslut fram, jag hörde att han hade svårt att prata och jag själv visste inte om jag skulle överleva efter den här stunden. Jag fick inte fram någonting, tillslut kravlade jag mig ur hans grepp och vände mig om och gick ut genom dörren. Jag vände mig inte om, jag ville inte se vad jag lämnade bakom mig en gång till. Han skulle klara sig, han hade en familj som älskade honom, han hade en karriär framför sig och en hel hop med skrikande tjejer efter sig. Han skulle hitta någon som skulle ersätta mig. Men skulle jag klara mig? Nu när jag visste att han inte längre var min, här för mig kom den verkliga smärtan. Jag ville skrika ut smärtan jag upplevde och önskade verkligen att han aldrig hade låtit mig gå, jag önskar att han hade kämpat mer för att få ha mig kvar. Fast jag skulle troligen ha gått ändå. Det var bäst så här, det är bäst så här, det var det jag intalade mig själv. Men orden lät inte verkliga ens för mig själv

Jonas Brothers Fan

Jajamensan, jag har blivit ett Jonas Brothers fan. Jag älskar verkligen de där snubbarna. De kan sjunga jävligt bra, deras röster gör mig lite knäsvag. Speciellt Nicks röst. Dessutom verkar de vara ärliga, öppna och jordnära.

 

Jag är helt enkelt kär! ♥

 

When You Look Me In The Eyes

 

A Little Bit Longer

På landet - Verkligheten

Jaha, jag är fast ute på landet. Det är inte så hemskt som jag trodde det skulle vara. Vi har börjat att bygga en kojja i skogen. Den är verkligen fin, vi använde hammare, spik, såg och yxa för att bygga den. Och sedan så hittade vi massor av bra pinnar. Lots of Love! Har spelat fotboll och lite andra sporter. Alltså har jag fått i mig massor av frisk luft. Och jag är extra glad att våren är på väg, har faktiskt sett snödropppar, blåsippor och tussilagos. Halleluja! Jag trodde verkligen att den här dagen aldrig skulle komma. Snö, snö, snö.

Jag har äntligen Påsklov

Ja, som ni kan se i rubriken så har jag äntligen fått påsklov. Äntligen!
Jag känner mig väldigt fri och ska ladda min kamera för att sedan gå ut i trädgården och ta lite fina vår bilder. Fast jag vet inte riktigt om jag kommer att få några fina bilder. Men vi får vänta och se, sätter in bilderna senare. Men i alla fall har jag redan börjat njuta av påsklovet, ska snart äta ett gott mellis och just nu sitter jag framför tv:n och tittar på Ugly Betty, avsnittet där Amanda frågar sina "föräldrar" om hon är adopterad.

Och vi har varit ute extra mycket idag. På lunch rasten gick jag, Julia och Hanna ut för att få andas lite frisk luft. Vi gick till vår lilla lekplats på skolgården, jag hängde upp och ner på en sådan metallpinne. Det var ganska roligt men min tröja fortsatte att glida ner och jag gillar inte att blotta min mage. Fast jag "tog" Hannas scarf och försökte knyta fast den så att min tröja inte skulle åka ner. Det gick väl sådär. Jag fick dem hängande trådarna i munnen en gång, dem smakar verkligen inte gott.

Längtar verkligen tills jag får mitt påskägg...

Skadligt att vara med på gympa! Och Vinterviken

För mig är det verkligen det. Vi körde innebandy och basket idag.
Vår parallellklass var också med och man fick välja vad man skulle spela, det var mellan just basket och bandy. Vi ville såklart välja basket men det var helt fullt där, ungefär alla hade gått dit. Och sedan blir det dem som skjuter väldigt hårt i andra laget och jag blev träffad fem gånger av väldigt hårda bollar. Det gör väldigt ont.
Jag hoppas verkligen att jag slipper något sådant igen. Och sedan envisades jag med att stå nära målet, och därför bli det lätta målet att "skjuta" på. Såklart försökte dem bara göra mål, men ändå.

Idag hade vi NO prov, jag tror det gick ganska bra. Vi skulle veta saker om elektricitet, vad ström, spänning och resistans är m.m. Jag kunde det mesta. Och jag hoppas verkligen jag får bra betyg eftersom jag vill göra min pappa glad. Han har hjälpt mig att träna till provet och jag själv vill så klart ha bra betyg, men inte dels bara för mig själv, även för att pappa ska bli nöjd, och mamma. Fast sådant kan ibland vara svårt, att man pressar sig mer än man borde.
Men den här gången tycker jag inte att jag gjorde det. Jag känner mig i alla fall väldigt stolt över det jag har gjort.

Ska börja med att skriva ett papper med svar om Vinterviken, vilket jag tycker är världens sämsta bok. Jag kände att jag verkligen behövde tvinga mig igenom allting. Den var inte bra skriven och det handlade mest om våld och hemska saker. Det var som ur en synpunkt att världen bara var ond, att det inte fanns något gott i vår värld. Så jag kan säga att jag inte gillar boken, jag rättare sagt hatar den. Men såklart kan man tycka olika, fast jag inte förstår hur någon kan tycka den är bra.