Visst var det Brighton?!

Sitter vid detta tillfälle hemma hos min värdfamilj, Brighton, England. Hela dagen (åtminstone sju timmar) har ägt rum på väg till, i och hem i från London. Kan säga att jag är helt slut, och mina fötter håller med om detta. Men, trots tröttheten har det varit en bra dag (trots att vi bara körde sight-seeing). Fick se Big Ben, London Eye och Buckingham Palace (drottningen var hemma och vi fick se soldaterna marschera). Även om jag har sett detta tidigare är det vyer man kan se fler gånger än bara en.

 


J'aime la vie

Känslan från Göteborg hänger sig kvar.
 
Familjen åkte ner till Brännö, Göteborg för att fira Cattis. Första dagen blev fantastisk - Liseberg. Andra dagen lika bra, om inte lite bättre - kalaset. Träffade mina sysslingar som jag inte sett på ett år. Två bättre personer får ni leta länge efter. Det låter töntigt men i deras sällskap mår man bra. Tredje och sista dagen åkte jag och syrran ut till Brännö igen - ingen var riktigt redo att säga hejdå än. Körde viskleken, en enklare version av pictionary, fikade och badade. Hoppade från femman ner i saltvattnet (som senare gjorde mitt hår lockigare än vanligt). Vi sysslingar har nu lovat att vi ska ses oftare. Ett år är alldeles för lång tid.
 
J'aime la vie

Ibland är livet så himla bra

Gårdagen spenderades på Liseberg. Lycka! Dagen spenderades ute på Brännö där vi firade Cattis. Har spenderat hela dagen med mina störtsköna sysslingar. Lycka! Morgondagen kommer också att spenderas med sysslingarna. Lycka! Just nu mår jag så otroligt bra.

 


Tre arbetsdagar kvar

Sitter nu i min systers rum - ett av de ställen där internet fungerar - och tittar på Generation Kill. Försöker varva ner efter en ganska krävande dag.
 
Onsdag är min sista arbetsdag och efter det får jag sommarlov, på riktigt. Ska ner till Göteborg - och ett efterlängtat besök på Liseberg kommer att äga rum. Mina känslor inför detta är ungefär som ett barns inför jul. Sedan bär det av iväg till England. Kära Brighton, bara två veckor kvar.