Dagens lunch

 
Juice cleansen gick åt skogen då lunch-juicen gav en kväljningar och man redan var helt slut på energi - klockan var då tre och vi hade hållt på i fem timmar. Ibland blir det inte riktigt som man tänker sig, men Sofia och jag tömde juicen i vasken och stekte och åt istället korv med bröd - bästa beslutet någonsin! Ärligt talat, mat har aldrig smakat så gott.
 
I alla fall, jag har precis ätit lunch och försökte återskapa en sallad jag ätit i Polen; med rökt lax, brieost, tomat och lök. Ny favoritsallad, verkligen underbart god. Körde även på ett hamburgerlock med pesto och mozzarella i mikron. Tänka sig att jag hade missat denna måltid om vi fortsatt med juice cleansen.

X-Men: Days of Future Past

 
Måste tillägna den senaste X-Men-filmen ett inlägg, som jag var och såg igår med Sofia och Reebok.
 
Den var grym! Rentav grym! Älskar att man fick se så många välbekanta och nya ansikten. Självklart var även de grymma; Quicksilver, Bobby, Mystique, Sunspot, Blink - i stort sett var alla väldigt häftiga. Har dock lite problem med slutet, tänker inte spoila någonting men håller inte riktigt med det. Okej, spoiler - vad fasiken, betyder det här att de första tre första filmerna inte har inträffat?? Fast, Bobby och Rogue - yes!!!

Dublin, Irland

bild från syrrans instagram (för jag snor bara bilder från folk)
 
Som sagt är det svårt att skriva när man varit med om mycket. Ville först skriva om Polen men nu var det ett par dagar sedan och jag har ännu inga bra bilder från den resan (tog själv bara bild på mat - som dock var rikligt god). Tar istället och informerar er om att jag igår kom hem från en tredagars tur till Irland.
 
Resan gjordes egentligen bara för 1D konserten som hölls på Croke Park men lite shopping och skratt fick vi då in. Med mig (för på min blogg är jag huvudpersonen i resan) hade jag hela familjen plus chummy. Egentligen finns det inte mycket att säga förutom att vi åt mat (en hel del choklad och kakor - herregud alltså!), shoppade, och var på konsert (som vi köpte en liten pizza att festa på efter). Hade ändå så bra som man kan ha på tre dagar. ♡

#RUDBECKRAVE

bilder från Adam (Oscar-selfie någon?)
 
Vad var det igår om inte Rudbecks efterlängtade raveskiva?! Behöver jag säga mer?
 
Först samlades Sofia x 2, Rebecka och Hanna hemma hos mig och vi fyllde på med lite potatissallad och rostbiff (det är så otroligt gott) och drog på hos våra färgstarka kläder; själv blev det hel rosa. Sedan tog vi bussen till Norrviken för förkrök hos Adam. Det är mina förkrökare ni kan se på bilden ovan. Några shots senare, nedsmetad med UV-färg och ett balanssinne ur funktion gav vi oss iväg till station för att ta oss till Slakthuset. Sofia och jag flängde omkring - haha, det var nästan den bästa delen av kvällen! På Slakthuset gällde det vanliga - dans, dans, DANS! tills taxin kom.
 
Jag säger det ofta nuförtiden men jag har verkligen otroligt underbara vänner. Och jag säger bara en sak: TAGGA GUBBSKIVAN!!! (då kommer det spåra ännu mer!)

måndag

bilder från tumblr (of course)
 
Känns som att jag har läget under kontroll. Sen när har jag läget under kontroll?? Skickade äntligen in min analys av romananalysen V för Vendetta, har gjort anteckningar till min analys av mitt svenska tal (fortfarande inne på att det är så otroligt skönt att ha det avklarat), jobbade på bra under religionen, och har dessutom läst ett par sidor i mental tränings-boken. Can I get a what-what??
 
Och ja, det var allt jag ville dela med mig av.

Födelsedagsmiddag

Nu är det dags att komma igång och skriva igen. Men ni vet att ibland är det så att man gör många roliga saker, som verkligen är värda att skriva om, men det går bara inte att få ner det i ord. Inte? Okej, men så har i alla fall jag känt den senaste månaden. Jag har fyllt år, det har varit filmskiva, Sofia hade födelsedagsmiddag, mösspåtagning, Björnstammen, valborg och en massa annat roligt som jag velat imprinta i mitt minne så att jag aldrig glömmer bort det. I alla fall, nu tänkte jag ta mig i kragen och skriva om gårdagens festligheter (för jag skriver alltid om gårdagen).
 
 
Efter halv sju började vännerna dyka upp. Är så otroligt lyckligt lottad som har träffat dessa pinglor. Som Sofia sa, "mina vänner är bättre än dina vänner."
 
Fläskkarré, hemmagjorda pitabröd, grekisk sallad och tzatsiki till middag. Sorbet samt kiwi och passionsfrukt till efterrätt. Det blev även varsitt smore mot kvällens slut. Fick massor av fina saker; tvål och body lotion från Rituals, listography, Paper Towns av John Green, puderborste, en fin burk med tea, en underbar tavla med ett collage av bilder, amerikanska mått, ett presentkort på bio och en hel del fina kort. Säger det igen, men är så himlans glad över att ha mina vänner.
 
 
Sedan måste jag även dela med mig av att jag är klar med svenska nationella. Höll mitt tal, de spontana kommenterarena var positiva (kan bli så himlans glad av sådant), och det är bara så skönt att det är avklarat.