Iron Man 3

 
 
Igår var verkligen en vacker dag. Skoldagen började tio i två, och det var riktigt fint vårväder. Har verkligen längtat efter denna vår och nu när den här kan jag inte komma över det. Våren är verkligen underbar! Drog efter skolan iväg till Kista med Rebecka för att titta på Iron Man 3. Wow! Jag vet att jag säger ungefär samma sak om varenda film jag ser på bio, men den var så grymt bra. Älskade den! Robert Downey Jr. var fantastisk som vanlig, och jag älskar hur de har utvecklat Tony Stark. Skulle jag fortsätta förklara varför den var så fantastiskt bra skulle jag avslöja allt för mycket, så jag lämnar det med att återigen säga att den var AWESOME!
 
Hoppas alla har en fantastisk vecka och njuter av värmen!

why not celebrate every day?

 
Den här helgen har varit fylld med festligheter och firanden. Har ständigt gått omkring med ett leende på läpparna. Är så lyckligt lottad. Har en underbar familj, släkt och vänner och skulle inte byta dem för någonting i hela universum.
 
♡ I fredags fyllde lillasyster 11 (något hon har räknat ner till sedan dagen efter hennes 10-årsdag), och det
    firades med en mysig trerättersmiddag med familjen.
♡ Var igår hemma hos Hanna och blev bjuden på pannkakstårta med Julia och Bella. Kändes så bra att träffa
    dem, och det var verkligen en perfekt start på dagen.
♡ Släkten kom igår och firade mig och min syster. Totalt var vi 28, och det verkligen roligt att ha alla
    samlade. Kusinerna kom upp från Linköping, och fick även träffa min syssling som jag inte har sett sedan
    sommaren.
♡ Åkte framåt tolvslaget iväg till O'Learys för att ta första drinken (som blev frozen mango margarita) med
    Sofia och Hanna. Bästa sällskapet för första drinken ute.
♡ Blev idag väkt på morgonen av en sjungande familj och frukost på sängen (som dock åts med alla andra
    nere i köket). Mamma kom även nyss hem med två krukor, en med en blomma och en med en bladväxt.
    Känns som att mitt rum är på väg åt rätt håll, och att jag snart kommer känna mig nöjd med det.

5SOS - Out of My Limit


Paris


 
Var under de sista fyra dagarna av påsklovet på ett besök i den underbara staden Paris med mamma, pappa och syster. Besökte alla de klassiska turistmålen; Truimf bågen, Eiffeltornet, Katakomberna, Lover's Bridge, Notre Dame, Louvren - där vi såg Mona Lisa, och glaspyramiden (immiterade med syster en bild som Calum från 5SOS tagit när han var där). Vi fick även med hos hem ett par macarons efter ett besök på Ladurée.
 
Paris är verkligen en fantastisk och stor stad fylld med gamla och vackra byggnader, dessutom tycker jag att franska är ett vackert språk som jag inte har något emot att lyssna på. ♥

Första halvan av påsklovet

 
♡ Påskhelgen firades ute på landet med familj. Åt alldeles för mycket godis och har nu bestämt mig för att inte längre äta godis eller dricka läsk.
♡ Sleepover med Sofia och Reebook, vi lagade super god middag som bestod av kyckling fylld med pesto och mozarella inlindat i bacon och potatisbollar. Vi tittade på ett avsnitt av Here Comes Honey Boo Boo och flera av Janoskians videos - Sofia har nu förälskat sig i dem, weehoo, och pratade. Dagen efter blev det frukost och lunch - omelett. Vi körde sedan salt & ice challenge, har idag - två dagar senare - ett brännmärke på handen. En snabb runda till Sollentuna gjordes även där jag köpte Lawless och Looper.
♡ Igår var vi (samma människor) och såg Silver Linings Playbook. Underbar film med fantastiska skådespelare. Då vi var inne i stan passade jag även på att köpa boken Interview with the Vampire eftersom jag måste läsa ut den till på tisdag (bättre sent än aldrig).