The Most Important Meal of the Day

Dagens frukost fick bli lite uppiffad eftersom jag har sovmorgon, och mer tid. Körde en halva med potatissallad, grilkrydda och kalkon och den andra med phiadelphia och kalkon. Sedan hällde jag även upp ett glas fruktsoppa, vilket är en av världens godaste drycker. Det kanske inte ser så gott ut, men låt mig säga detta - YUM!

Beep-test

I morse funderade jag faktiskt på att stanna hemma. Det kändes så skönt att ligga på golvet i vardagsrummet och titta på The Vampire Diaries. Jag orkade nästan inte resa mig upp. Men då man går igenom lektionerna man har under dagen så inser man att man inte har råd att missa en hel skoldag bara sådär. Samhällskunskapen går verkligen inte att missa. Och det skulle även verka som att jag stannade för att slippa göra beep-testet.

 

Kan säga att jag var otroligt nervös innan idrotten. Förra gången hade jag fått 7.2. Vilket inte är värst bra. Denna gång fick jag 8.2, vilket jag faktiskt är stolt över. Hemma blev det en halv ciabatta med skinka, mozarella och olivolja som belöning.

Band of Brothers

"How could anyone ever know of the price paid by soldiers in terror, agony and bloodshed if they'd never been to places like Normandy, Bastogne or Haguenau?" - Webster

just for tonight


and down we go


fighting the mountains

Har spenderat dagen inne i stan med mamma, minisyster och mormor. Åt på Friday's - har aldrig ätit där tidigare och tyckte inte att det var något speciellt med den restaurangen, tyvärr. Köpte min älskade One Piece, blev en svart med vita ränder på, och även ett par shorts eftersom jag hade 200kr kvar på presentkortet. Vi besökte även Akademibokhandeln där jag passade på att köpa A Game of Thrones, vilket är första boken i A Song of Ice and Fire serien och boxen med alla Band of Brothers avsnitten, som även innehöll extra material.

my cupcake


Run Forrest Run

I familjen Larsson blir man belönad med marshmallows efter intervall-träning. Inte för att jag klagar! Dessutom känns det som att sommaren är nära när man grillar marshmallows, fastän det är några månader kvar. Jag måste dessutom berömma min iPhone för de fina bilderna den kan ta. Det var allt för mig - HA EN TREVLIG PÅSK!

that's all they want


Game of Thrones

Köpte för några veckor sedan första säsongen av Game of Thrones, och i söndags kom första avsnittet från andra säsongen ut. Även det andra avsnittet ur andra säsongen har släppts (läckt). Hade tänkt vänta med att titta på andra avsnittet eftersom det egentligen ska släppas på söndag. Men kunde inte. Vilket betyder att jag måste vänta längre tills nästa avsnitt kommer ut.

 

Seven noble families fight for control of the mythical land of Westeros.

 

 

Denna TV-serie - AMAZING! Och säsong 2 - WOAH! KEEP UP THE GOOD WORK! Det är så enkelt att älska hela Stark familen (vilket inkluderar Jon Snow). När andra säsongen släppts på DVD då kommer det vara dags för ett maraton.

i have never been nothing


The Hunger Games - igen

Nu sitter 5/6 av familjen i bilen på väg till en biograf för att se Hungerspelen (andra gången för mig). Syster min har inte läst boken (än) - SHAME ON HER!

The Hunger Games! Kärlek!