Midsommar

 
 
Visserligen är inte midsommar riktigt över än, men nu har sysslingarna åkt så tänkte då använda tiden för att skriva detta.
 
Jag och syster åkte ut till landet i onsdags. På torsdagen kom mamma, mormor, Love och Tuva ut klockan 10. Några timmar senare kom sysslingarna (Sebbe och Totte) ut. Och på kvällen kom resten av gänget ut; Leffe och Anna-Karin med småttingarna (Gabbe, Smilla och Samuel), Uffe och Anna samt morfar och pappa. Tyckte att det var ett fantastiskt gäng att fira midsommar med.
 
Under dessa tre dagar som har gått har vi spelat kubb, fotboll, kort, med andra ord och pictionary. Vi har gått till affären och tittat på midsommarstången och ätit glass. Vi har ätit midsommarlunch och annan god mat, och jordgubbar - MUMS! Eftersom jag fyllt arton blev det även några öl, en drink och lite champange tillsammans med syssling (som är lite mer än en månad yngre). Måste medge att allting var riktigt gott. Vi har även vilat lite grann. Kan säga att jag varit och är otroligt trött precis som man blir då man sover lite för mycket.
 
Har i alla fall haft en fantastisk midsommar, men det var synd att sysslingarna behövde åka hem redan idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback