första advent ute på landet

Helgen spenderades ute på landet med underbara människor och en hel del mat.
 
ser man att det (typ) är jul eller vad?!
 
På fredagen åkte vi ut så fort jag kommit hem. Hallelujah till att vi fick låna crystlern för då kunde alla åka med i bilen. Så underbart! Jämfört med kommunalt tar det cirka 1,5 - 2 h kortare med bil. Så fort vi kommit ut lagades det mat, och sen påbörjades ett drickspel vi gjort av jenga. Riktigt stolt över det faktiskt! Det blev en del pratstunder, lite kikandes på stjärnorna (då det blev stjärnklart), och goda skratt. Sängdags vid halv fem.
 
Dagen efter blev en riktig speldag. Vi körde Galen Panna, ett frågespel, UNO, några kortspel (Neger och president samt Hej Knäckt - askul!). Mitt på dagen körde vi även 1:a advents fika med alldeles för mycket fika - att ha för mycket mat är något vi är bra på. Och på kvällen blev det pizza och första Sagan om Ringen-filmen. Fyra pers ihopklämda i soffan - asmysigt! Sängdags vid tre.
 
Söndagen spenderades till att sitta i soffan där nere och titta på utsikten samt snacka, och senare för att städa samt äta lunch: korv med bröd. Hemfärden gick snabbare än ditfärden och var dessutom roligare; involverade mcflurrys och planer om att förstöra en skrotbil.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback